Jag har fått en underbar överraskning av ingen mindre än Tjompen the fjomp. Två och en halv dag som bara är för mig! BARA SAKER SOM JAG ÄLSKAR! Allt som händer är hemligt och jag vet inte om något alls innan Tomas väljer att berätta för mig. SÅ HIMLA SPÄNNANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11ett

Hittills har det varit alldeles spot on.

Vi har checkat in på Clarion Hotel Stockholm (och blivit uppgraderade till ett fränare rum! TACKAR!) och klämt på kuddarna och konstaterat att de är alldeles perfekta!

Sen har vi varit ute på en shoppingtur utan dess like där Tomas har varit min sugardaddy och betalt för allt jag pekat på (upp till en viss summa i och för sig, men i alla fall)

Kolla in kapen!

Ett stycke klänning med finfin krage, en mjukastemjuka skjorta med små bin på och en blå kjol som kan matchas till ALLT! Jag har även köpt en fågelbur och underkläder. Men det får ni inte se. HahHAHAH! Jag är en sån teaser jag.

Mellan det här gedigna shoppandet så fikade vi lite också och Tomas kissade nästan på sig av glädje när fiket hade Loran waitforit GA!!!!

Och nu vet jag inte riktigt vad som händer mer. Men har blivit tillsagd att klä mig i plast eller lack och befinna mig under västerbron med en cheeseburgare i varje hand klockan åtta?

2 comments on “The awesommest bestest weekend som inte är över en helg ens ever!!!!”

    • Eftersom Yrsa är borta så får jag svara, och det var ju i och för sig jag som köpte den, så det är väl helt okej 🙂 Den är köpt på Urban Outfitters! Och tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *