Bild 2015-04-20 kl. 11.08

Alltså livet är ju bra orättvist mot mig just nu hörrni. Jag blir inte bättre och bättre av att vara hemma och vila och dricka mycket vatten och äta vitaminer, näppe jag blir sämre jag. Imorse vaknade jag upp med ont i halsen och helt igentäppt i bihålorna och lika ont i huvudet som när jag somnade. Så otroligt orättvis sjukdomsgång eftersom jag knappt har lyft mig från soffan på fyra dagar, ja visst med några undantag men herrejistanes vad jag har vilat och vilat. Det enda fina i kråksången är att jag får umgås väldigt mycket med min lilla grisling Leia. Hon ÄLSKAR när någon är hemma och sjuk för då kan hon ägna sig åt sin favoritaktivitet, sova och samtidigt få kli på magen..

Jag är så otrooooooligt uttråkad också av att ligga här och bara titta på tv-serier men jag har ju inget annat jag kan göra. Buhuuhuu. Jag vill ju bara kunna vara ute i våren och njuta :'(( Nu ska jag forsätta titta på Berg & Meltzer i Europa och äta raw chokladbollar innan jag måste ta tag i mig själv och åka till jobbet.

1 comment on “The fabulous life of sjukis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *