Ni vet när man säger att man bara ska ta två öl och en burgare… Nä, ni vet när det börjar med att man säger att man bara ska ta en cola och en burgare för att man har något jätteviktigt att göra dagen efter, men så blir det inställt så man säger att man bara ska ta två öl och en burgare? Och så är flickvännen borta, så det är jätteensamt hemma, och det är mycket trevligare att stanna kvar och ta ett par öl till med dina jättetrevliga kollegor och före detta kollegor.

Ja, nu är jag hur som helst hemma efter en helkväll på Retro och jag vet redan nu att det mest ansträngande jag kommer att göra i morgon är att köpa lösgodis och en pizza.

Nu sitter jag med en skål nötter och väntar på att Big Brother ska börja. Just det, Big Brother. Jag tittar, jag gillar, och jag tror till och med att jag skulle kunna ha det riktigt trevligt med flera av deltagarna i år. Miffopumpade tribalmänniskor är bortplockade till förmån för några hyfsat normala människor. Nu undrar ni vilka jag skulle kunna umgås med där inne, jo det gör ni.

Peter, Martin, Simon och Sara verkar ljuvliga. Sen gillar jag Rodney och Gurkan lite i smyg. Två grabbar jag var helt bestämd på att jag skulle hata, men har varit tvungen att inse att jag inte kan motstå. Jag är förbryllat fascinerad av Rodneys vedervärdiga charmighet.

Skit samma. Vi hörs i morgon. Eller inte.

En sak till! Varför ringde Viasat till mig idag? Jag missade samtalet, men jag tror att ni ville ge mig ett erbjudande. Var det ett jag inte kunde motstå? Eller var det ett jävla skiterbjudande? Troligtvis det sistnämnda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *