Det är torsdag, och throwback thursday är ju mer regel än undantag så vi kollar in vad min timehop kan visa om de senaste tre årens aktivitet på instagram denna 23:e april. Här ingår ju inte vad som hänt på bloggen, så det får ni klicka er in på själva om ni är intresserade. På vänstersidan här finns alla månader så väljer ni bara april 2014 eller april 2013 eller april 2012 eller april 2011. Kul att jag pratar med er som att ni inte förstår detta med www…hehe.

Okej nu kör vi då.

2012 var det 10 grader och jag var kursledare för en ledarskapsutbildning på en kursgård utanför Uppsala. Vi pratade FIRO och gruppfaser.

Jag jobbade också på Egoboost denna tid, som redaktionschef, och hade godislöfte samtidigt som vi av någon anledning hade lådvis av denna choklad på kontoret….inte en bra tid för godislöfte..

2013 var jag på Justin Bieber-konsert den 23:e april och jösses vilket halabalo! Folk skrek KONSTANT i flera timmar…

2013 hade jag också ett litet samtal med denna härliga tantalanta när jag väntade på tunnelbanan <3<3<3

2014 var jag, liksom idag, helt betagen av vårens härliga härlighet. Jag är verkligen helt orimlig these days för jag är så POSITIVVVVVVVVVV till allt som har med våren att göra och älskar allt!

Och nu sitter jag här idag och skapar nya instagramminnen som kan timehoppas om några år. Circle of www-life.

UPDATE: Kul att jag inte kan höger och vänster tihi. Menar såklart att en kan välja månad och sådär åt höger. Höger ——–> inte vänster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *