Min onsdag är redan igång för fullt för jag är på väg till mvc för att ta prover och kontrollera mina värden och sånt där. För gemene hen är dagen säkerligen också igång sedan länge, men betänk att jag sov till tio igår typ. Detta är alltså väldigt tidigt för mig. Speciellt med tanke på att Tomas har sin lediga dag och låg kvar och snusade när jag fick häva mig upp ur värmen och goset.

Idag känner jag att jag bär omkring på en hemlighet, precis sådär som det ofta beskrivs att det är för gravida innan de berättat nyheterna för världen. Men min hemlis är inte barn i magen, utan att det som ser ut som en flaska med äppeljuice egentligen är en flaska med urin :—-))))

UPDATE: Besöket gick bra och alla olika mätbara värden såg bra ut, men hon sa att tröttheten och yrheten och magontet och allt sånt där antagligen kommer sig av att jag är gravid och att det är två små barn där inne, så kroppen hinner inte riktigt med sig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *