Istället för att gå på yoga imorse så gick jag en skogsprommis. Jag kände att jag behövde lite naturkontakt och få lyssna på fågelkvitter istället för andra flåsande motionärer och vågskvalpssång. Och eftersom det var sol tycker jag att det var ett bra beslut för det var himla härligt. Jag och min lälle pinne spatserade omkring över stenarna och mossan och genom riset. Och ja, med lurar i öronen. Fågelkvittret uteblev ju till stor del, så jag lyssnade på podcasts istället.

IMG_6305.JPG

IMG_6300.JPG

IMG_6307.JPG

Det är så fint i skogen. Och så fridfullt. Och så friskt. Det behövdes efter att ha suttit i väntrummet på vårdis tillsammans med hostande och snörvlande personer och personer som luktade så mycket alkohol och cigaretter att jag höll på att kräkas. Dessutom hittade jag en hel massa svampar! Ännu mer värt med en skogspromme! Jag plockade en hel kasse full av dessa ståtliga svampar.

IMG_6306.JPG

 

 

 

Närå ba skoja. Jag önskar att jag hade hittat några kantareller, för min mamma hittade en massa när hon var ute i skogen igår. Men inte en enda till synes ätlig svamp hittade jag :'( Men men jag och pinnen pinnade på i skogen och hade det bra ändå.

mvh/ I_love_trees86

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *