Nää nu orkar jag inte läsa mer bok alltså kräks på små svarta bokstäver på vit bakgrund just nu. Jag har väl läst några typ 150 sidor idag, vilket ju inte är någon big deal om man tänker i skönlitterära referensramar men akademisk text och kurslitteratur är inte samma sak som en GOD BOK. Och min livskris gör också att min motivation är på cirka noll komma noll. Så nu lägger jag ner. Istället ska jag laga lasagne, typ en av de godaste matar jag vet!

Bild 2014-11-13 kl. 16.09 #2

Jag har tänkt göra en fyllning med zucchini och svamp och någon slags mojja med keso och matlagningsgrädde och soltorkade tomater. Jag tror att det är ett recept som någon bloggläsare delat med sig av här någon gång till och med? Någon som känner sig ansvarig för detta?? Träd fram!

Samtidigt som jag lagar lasagnen ska jag titta på någon fjantig serie på netflix och försöka att inte tänka så mycket, och sedan blir det hästhäng och hoppning (!!!) för mig ikväll. Och jag längtar så! Häst är bäst <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *