Jag har ganska nyss skaffat timehopappen (jag vet, jag är otroligt efter) och det är med blandade känslor jag kollar in mina förehavanden under åren. Dels är det ju såklart kul att påminnas om saker, men samtidigt spär det på min känsla av att allt snurrar så snabbt snabbt snabbt så att det snart är slut.

Jaja. Vi kan väl trotsa ånghesten och kolla in vad som hänt idag, fast för ett, två och tre år sedan.

För ett år sedan var jag precis hemkommen från en helg på landet där min ambition var att plugga asmycket till en inlämning, men istället spenderade jag tid med familjeumgänge och höstpromenader.

IMG_7765.PNG

 

För två år sedan var jag orolig pga ett kommande cellprov dagen efter. Det kan inte sägas nog hörrni, men GÅ OCH TA ERA CELLPROV för sjutton gubbar. Det är så himla viktigt så trots att det är lite obehagligt är det värt det, tänk om det kan rädda era liv liksom?!?

IMG_7766.PNG

För tre år sedan så la jag ut min allra första bild på instagram!!! OMG LOL WOW YOLO TTYL. Sjukt. Då hade jag kanske tre followers och fick en like på min bild. HOHOHOHO vilken skillnad från nu. Bilden förtjänade iofs inte så många fler likes än en för den var faktiskt riktigt ful, och hade ingen klatschig bildtext heller. Nu är jag bättre jag lovar så följ mig vettja, yrsaandree heter jag.

IMG_7768.PNG

 

Tänk när en haft olika sociala medier i liksom tjugo år och kan kolla timehop på detta?!?! UUUHhhh kan inte ens föreställa mig det vad sjukt. Då skulle jag nog inte ha timehop eftersom jag får lite ont i magen bara av att se saker jag postat på fb för sju år sedan..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *