Okej, mitt i mitt hemtentepluggande har hjärnan inte så mycket utrymme för annat men några små tips har den plats för. Så här kommer fem heta tips från mig till er.

1. Serial

Detta är en podcast som det känns som att ALLA redan lyssnar på, men är det någon som inte gör det ännu så hör upp. Serial är en amerikansk podcast som handlar om ett mord på en Hae Min Lee som skedde i Baltimore 1999. Alla avsnitten handlar om olika delar av detta mordet och den gräver sig in djupt i detaljer. Det finns en som är dömd för mordet men i podden diskuteras ifall han är oskyldigt dömd, och vem som då kan vara den skyldiga. Det är SÅ himla spännande!!! Jag har nu lyssnat på alla avsnitt som finns ute och läähähängtar efter nästa så jag blir helt kollrig.

Podden är på engelska men jag tycker inte att det är svårt att hänga med, däremot kan jag inte typ kolla instagram och så samtidigt för då tappar jag bort mig i språket. Men den är toppenbra på prommisar och sådant. Tipstips! På hemsidan finns också en massa spännande bilder och dokument som kompletterar podden.

Skarmavbild 2014-12-01 kl. 17.09.18

 

2. Roséguldfat

Jag har en liten typ bricka hemma på mitt vardisbord i ”roséguld” som så himla många ger komplimanger om och tycker är så himmelens fint. Det har jag köpt på lagerhaus fast för länge sedan, men nu såg jag att de har fått in ett liknande fast fyrkantigt. Snykkt till det mesta skulle jag säga.

Generate.ashx

 

3. Internetjulkalender

I flera år har Emily Dahl konstruerat en julkalender på nätet med olika teman och inriktningar. I år är temat året som gått, och varje dag har olika luckor. Oavsett om en själv har en blogg och vill delta eller inte tycker jag att det är väldigt spännande att gå in och läsa folks olika historier och upplevelser för de olika dagarnas teman. Det blir lite som en inblick i folks dagböcker, och en kan upptäcka nya bloggar. Här kan en läsa mer om kalendern. Nytt för i år är att en kan vara med genom instagram också! Så kolla in Emilys blogg för länkar till olika inlägg, eller #edjulkalender på insta.

Skaprmavbild 2014-12-01 kl. 17.22.58

 

4.Cirkelntrailern är här!!! Kommentarer överflödiga. Peppen otrolig.

5. Lallaal

Shubrunk adismalkijogott shmirblott jinklubb..

……..Okej jag kom inte på något femte tips?? Men fyra får ni faktiskt nöja er med små girbukar.

2 comments on “Tips”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *