Vad har du på dig?
Ett långt svart linne som får agera klänning, en svart t-shirt över och en glittrig kimono på det hela. Och så strumpbyxor och knästrumpor på underkroppen. Försöker utforska en stil jag känner mig bekväm i med mina extrapassagerare i magen.

Hur mår du?
Sådär. Jag sov rätt dåligt inatt och låg och vred mig rätt länge pga magont och oro över detta. Jag är sådär pepp på en jobbdag, vill helst att det ska vara imorgon redan nu för då ska jag dels till mvc på läkarbesök och sedan ska jag och Tomas åka upp till vår stuga och jag ska få se den irl för första gången!

Vad önskar du just nu?
Ett bra mående, friska krumelurer i magen, mer ordning på mitt hår, några extra tusen på mitt sparkonto.

Vad har du ätit idag?
Gröt utan mjölk till frukost, en järntablett, en annan gravidtablett, en rostad polarkaka med smör på, en kiwi och ett glas c-vitamin.

Vad ska du göra imorgon?
Som sagt. Gå till mvc och 1.lämna ett urintest och 2.prata med läkaren om min sjukskrivning. Sedan hem och packa ihop mig själv och min packning och sätta mig i bilen och åka länge länge upp till storsjön till vår stuga. Vi ska måla och rensa pinnar och bygga trappa och titta på ljuset och elda i den öppna spisen och spela spel och lyssna på radio och bajsa på utedass.

Och ikväll?
Ikväll…hehe. Ikväll ska jag slappa i soffan som varje kväll :)) Tomas ska bort och äta med sina kompisar så jag ska laga något snabbt och lätt och sedan titta på någon härlig film och lägga mig tidigt.

Senaste köp?
Det långa linnet som får agera klänning. Det är svart och helt vanligt från HM, en klassiker i gravidgarderoben har jag förstått för man kan ha det under alla tröjor så att den fula mudden på jeansen döljs.

Vad grät du senast åt?
Igår grät jag en skvätt av oro. Och så grät jag dagen innan det också, och dagen innan det med. Det är lite olika jag gråter åt varje gång men det brukar handla om något jag ser som jag tycker är sorgligt, som när Ison och Fille ordnade en fest för Niklas Strömstedt i Så mycket bättre förra veckan. Jag vet inte vad det var med det som berörde mig men det gjorde i alla fall att tårarna tittade fram.

Vem sov du senast med?
Tomas och Leia. Arwen har inte sovit i sängen på ett tag nu :((((

Vem var den senaste som ringde dig?
Tomas

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Det var en bild på ett meddelande som kom upp på min dator om att det blev något fel när filer skulle överföras. Jag håller ju fortfarande på med projektet ”försöka få fason på yrsas kamera på telefonen”. Det är en följetong i många delar. Nu har jag kommit till att föra äver bilder från datorn till en extern hårddisk för att frigöra utrymme för nya bilder så att jag kan tömma telefonen och fabriksåterställa den. Men tydligen blev det något fel under gårdagskvällen när de dryga 10.000 bilderna överfördes……

Vilken är din favoritfrukt?
Just nu älskar jag ananas. Och satsumas som är ljust gulgröna och har ett tunt tunt skal. MMMM. Överlag gillar jag när frukter är sura och inte för mogna.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Min kompis Karin. Antecknar ni det här nu??? SÅ INTRESSANT JU!!

Vilket språk hade du velat lära dig?
Jag skulle vilja kunna prata franska, det är ju så fint.

Vart vill du åka just nu?
Jag är faktiskt väldigt nöjd där jag är just nu. Jag gillar hur hösten är än så länge och jag känner inget resekryp i mig alls. Om jag måste välja något under pistolhot så skulle jag kunna åka till London lite längre fram i november och gå runt och njuta av julpeppen där.

Bild 2015-10-27 kl. 08.51 #3

Glitterkimonon och tröttögat på! Dags att göra denna tisdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *