Tjolahopp alla monsterdiggare. Idag är det tisdag och om ni har koll på mitt schema vet ni att jag har varit i skolan idag och att jag jobbade på teater galeasen igår. Hela dagen igår gick jag ju också i skolan och så jobbade jag till elva någon gång och gick upp tidigt imorse. Så nu är jag lite mör och lite trött. Och igår när jag jobbade drabbades jag av en väldig oro i magen och på gränsen till ångestfeelings, vilket också gör mig väldigt trött såhär dagen efter. men mer om det senare.

Idag har jag ju som sagt varit i skolan och haft ett teknikseminarium. De andra teknikseminarierna jag haft har ju varit så himla dåliga tyvärr, men denna gång var det faktiskt ganska bra! Tjoho så härligt att få någon annan känsla av teknik än ”åååhhhhneeeeeejjagsomnarnu”. Vi pratade om maskiner och så fick vi bygga egna små konstruktioner.

Min grupp gjorde en traktor, som går att skopa med och så åker skopan upp och ner och hen som sitter i hytten åker också fram och tillbaka. Allt detta genom att bara dra i en liten pappgrej. Ballt va?!? Jag är asimponerad över oss jag.

IMG_6537.JPG

Det är ju bra att vi själva får öva på saker tycker jag, men det får inte heller gå till överdrift så att det bara är att vi själva ska uppleva undervisningen och att det inte är någon didaktisk belysning på det hela alls. Det är en himla fin balansgång det där från lärarna. Det allra värsta jag varit med om var förra året på geografin där läraren inte en enda gång pratade till oss som att vi var blivande lärare utan betedde sig som att vi gick i mellanstadiet själva. I två veckors tid. Haha det var helt bisarrt.

Nu är jag i alla fall hemma igen och ska äta lite sen lunch, sedan ska jag göra en avstickare från schemat och gå och hämta min familjs ena hund på dagis och gå hem med honom för mammis hade lite mycket att göra idag. Det ska bli skönt att komma ut från lägenheten, av två anledningar. För det första är det ju fint väder, och för det andra fick jag alldeles nyss nästan en hjärtattack. På riktigt. Jag öppnade balkongdörren för att vattna blommorna och då föll det ner två spindlar NÄSTAN I MITT HÅR och den ena var typ den största spindel jag sett. UUUHHHHHH jag ryser fortfarande när jag tänker på det.

Den var typ såhär stor

Bild 2014-09-30 kl. 13.32 #3

SÅ ÄCKLIGTTTTTTBild 2014-09-30 kl. 13.32

Så nu vill jag komma bort ifrån denna överfallsplats och rena mig själv lite. Jag hatar verkligen spindlarrrrrrrrrrrrrrr. BLÄ!

Det var tisdagsrapporten det. Over and out.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *