Bild 2015-11-04 kl. 14.38

Hej alla gnossisar. Jisses vad tiden flyger förbi alltså. Nyss var det onsdag för en vecka sedan och vi åkte upp till jämtland och sedan dess har jag inte varit inne här på lille bloggis. Inte pga icke lust utan pga tidsbrist. Hela jämtlandshelgen hade jag iofs inte fullt upp men då försökte jag dels spara batteri på telefonen eftersom det inte finns el, och så kände jag mig liksom nära naturen och ville gärna fortsätta vara det (lol).

Och sedan vi kom hem i söndags har jag mest varit på jobbet eller varit trött i skallen och så har jag gjort lite saker som att gravsätta min farmors urna, spelat in podcast, träffat josé och cissi och vildört på babylon, badat långa varma bad och soooovit. Gud vad hösten och graviditeten tar på piggheten alltså. Idag ska jag försöka ladda mina batterier genom att inte lyfta mig från soffgropen annat än för att kissa och sedan gå och sova vid niotiden. Jag ska också försöka få ordning på några saker.

  • Min följetong med mobilen fortsätter och idag ska jag ladda in bilder från datorn för att sedan kunna fabriksåterställa mobbisen.
  • Jag ska gå med i svenska tvillingklubben tänkte jag, för att liksom få tvillingtips från någon bra stans eftersom det annars ekar tomt om det överallt tycker jag.
  • Jag ska ladda in bilder från den riktiga kameran till datorn och blogga om jämtlandsresan lite från mitt håll också.
  • Jag ska tidsinställa inlägg för morgondagen och fredagen, med dels den försenade magtitten för vecka 17 som egentligen skulle kommit i söndags (ops) och ett med mina senaste inköp och mitt försök till en ny stil.
  • Ett försök att hitta en fullvärdig ljusslinga till granen som kan ta över efter min trotjänare som tyvärr gick i graven förra julen (RIP)
  • TITTA IKAPP PÅ ALLT JAG MISSAT!! BRON!!! PEPPP!!!

Ändå en del att göra under min lugna chillivanillieftermiddag. Men allt kan ändå göras från soffan :—-)))))))))))))))))))

Men kul va med de kommande inläggen??! Jag känner en bloggpepp och det är roligt tycker jag!

2 comments on “*tittar in*”

  1. Jag fick tvillingsmåsyskpn för typ två år sedan och både mamma och min låtsaspappa verkar ha tyckt att det är skönt att kunna få stöd av andra föräldrar i tvillingklubben, så det rekommenderas nog. Ska tydligen även finnas en hel massa facebookgrupper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *