Håhå jaja, nu har nästan hela 2014 gått! Vilket år det har varit för mig/oss. Här kommer min lilla årssammanfattning helt uppbyggt på bilder från min telefon.

När 2013 blev 2014 hade vi redan lämnat landet och befann oss på Seychellerna. Fan vad fint det var där! Jag tyckte bäst om La Digue och känner att om jag skulle åka dit igen så skulle jag nog skippa Mahe pga inte lika härlig som La Digue och Praslin.

IMG_7477.JPG

När vi kom hem från Seychellerna var det manifestation för samtycke på Medis. Vi åkte pulka också vilket resulterade i den här härliga kommentarstråden hos Bloggkommentatorerna. En och annan filmdag smög sig in också. Av någon anledning somnar folk lätt i vår soffa.

IMG_7478.JPG

I februari är det Oscarsgala och Ludde kunde inte se den. Jag vill påstå att jag vann vår ordväxling. Yrsa gjorde hemmagjorda semlor och så blev det mars och hon fick fylla år. Leia och Arwen startade utpressningsverksamhet.

IMG_7479.JPG

Våren nalkades och jag fick en teckning av min systerdotter där hon ritat mig och mina ”kompisar”. De hette Fislukt, Prutt, Kiss, Bajs och Lilla Kattis-prutten. Ludde var som han var mest och vi var på bröderna Luuks show. Påsken firades i gummistövlar på Blidö.

IMG_7480.JPG

Sen blev det vår på riktigt och det gick att äta hamburgare och dricka öl utomhus. Valborg firades i min nya bowlingskjorta. Bun Meat Bun öppnade i Farsta Strand och vi var inte imponerade, men det styrde upp sig och nu är det ett av mina favoritställen. Jag photoshoppade lite också…

IMG_7481.JPG

I slutet av maj blev Yrsa kidnappad för att ha möhippa. Anna bjöd med oss på Miley Cyrus (obs, bra fotobombning uppe i vänstra hörnet där) och dagen efter blev jag överraskad med svensexa! Burgare på Flippin’ dagen efter det var nödvändigt pga väldigt mycket alkohol.

IMG_7482.JPG

Bara en vecka senare var det dags för oss att gifta oss, och som vi gjorde det! Vi hade de bästa kockarna, den bästa serveringspersonalen, de bästa gästerna och den bästa stämningen. BÄST! Hamburgare från Burger Bros vid midnatt var en jävla hit ska ni veta!

IMG_7483.JPG

Sen vann jag biljetter till Summerburst så jag drog dit med Anna och David för Yrsa var på sin lilla kollo-ö och jobbade. Midsommar firades ute på Ingarö, platsen som Gud (SL) glömde.

IMG_7484.JPG

Jag hittade våra gamla bandbilder på en cd-skiva och drömde mig tillbaka. Var på den årliga köttfesten på AG och bryggde öl tillsammans med Anna. Testade en grej med skägget också men rakade bort det direkt.

IMG_7485.JPG

Den årliga semestern med min släkt på Öland blev så klart av och vi hade strålande solsken varje dag! Förlovningsdagsfrukost intogs som vanligt på Kaffestugan.

IMG_7486.JPG

Väl hemma från Öland blev det lite Trädgården och tappning av öl.

IMG_7487.JPG

När ölen äntligen skulle provsmakas bjöd vi över ett gäng härlingar och körde hamburgerfest! Ölen blev riktigt jävla god ska ni veta, och det vet ni säkert redan om ni följt oss sedan i somras.

IMG_7488.JPG

Hela augusti var vi i New York och det finns helt enkelt för många bilder i min mobil för att skära ner det här till bara fyra stycken.

IMG_7489.JPG

Att vara en hel månad i New York gjorde att vi inte behövde känna oss jäktade. Vi skulle hinna med allt vi ville.

IMG_7490.JPG

IMG_7491.JPG

IMG_7492.JPG

IMG_7493.JPG

Självklart åt vi sjuuuuuukt mycket av allt som vi kom över.

IMG_7494.JPG

Vi var ute och njöt av naturen så det stod härliga till!

IMG_7495.JPG

Vi såg Lejonkungen, Star Wars-kungen, ölkungen och Yrsa kände sig som festkungen en kväll.

IMG_7496.JPG

När vi kom hem var det både sorgligt och skönt. Jetlaggade gick vi på demonstration mot rasism och sedan gick jag på Popaganda. Där jag blev gråtig av Veronica Maggio.

IMG_7498.JPG

Jag har trappat upp mitt samlande också under 2014, något som fyllt hyllorna men tömt fickorna.

IMG_7499.JPG

Strax innan valet var jag och Anna på jättehomeparty. Sedan åts det kräftor i förorten och på vår jobb-kickoff ägde jag mina kollegor.

IMG_7500.JPG

Hanna hade födelsedagsfest med 90-talstema. Jag tog inspiration från gamla bilder på mig och lyckades fånga känslan ganska bra!

IMG_7501.JPG

I oktober fyllde Anna år och vi överraskade henne med en resa till London och Harry Potters drömvärld! Och en massa mat så klart.

IMG_7502.JPG

Jag och Yrsa fick ett hipsterpizza-kit och bjöd in Anna och Ludde på pizza med bland annat karamelliserad lök. Gah.

IMG_7503.JPG

På Under Bron var det fest med fyllefotobås, Ludde var fullast.

IMG_7504.JPG

Vi hade OC-helg hemma hos oss och jag gestaltade en ny karaktär per dag. Vi hann bara se första säsongen 🙁

IMG_7505.JPG

Varje år har vi en augustifest. Bara för att det heter augustifest så behöver den inte vara i augusti, utan förra året hette den till exempel ”augustifest i september”. I år hette den ”augustifest i september i november”. Temat var internetfenomen och fölk var så fina!

IMG_7506.JPG

Katinka fyllde år, men mest uppmärksamhet fick kanske ändå katten Satan.

IMG_7507.JPG

I december fyllde jag 33 och det firade vi med mat på Nytorget 6, gnuggistatuering och julplunta.

IMG_7508.JPG

Vi dansade oss svettiga på Cliff Barnes och lärde oss om farliga hajar.

IMG_7509.JPG

Bara några dagar senare tog Yrsas lillasyster studenten och det firade vi med buller och bång så klart!

IMG_7510.JPG

Det säger väl sig självt, men det finns många många bilder på mat i min mobil också. Sjukt många. För många? Nä, det kan inte bli för mycket god mat. Så det så.

IMG_7511.JPG

Julen kom även detta år och det har varit så härligt.

IMG_7512.JPG

IMG_7513.JPG

Och nu är det bara några dagar kvar till 2015. Kan det bli lika bra som 2014? Det ska ju mycket till för att matcha ett så fantastiskt år känner jag.

1 comment on “Tomas årssammanfattning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *