Jag tyckte det kändes så härligt med Yrsas inlägg med gamla Facebook-profilbilder så jag kunde inte hålla mig från att göra ett själv!

Jag skaffade Facebook lite senare än Yrsa. Mest för att när jag frågade henne vad det var så sa hon att jag nog var lite för gammal för det och att jag nog inte hade några kompisar där… fett taskigt. Det visade sig när jag kollade in det någon månad senare att jag visst hade kompisar där och att jag inte alls var för gammal. Tji fick hon. Jag har dock haft sjuuuuukt många profilbilder, så jag kommer skära bort några. Bara så ni vet. Jag vill inte att ni ska känna er lurade.

Min första profilbild är precis som för Yrsa en som är tagen när vi förlovade oss 10 juli 2007. Jag var zexig och förförisk. Bilden lade jag dock upp 16 juli samma år.

 

Nästa bild ni får blev min profilbild 7 augusti samma år. Den är tagen på min och Yrsas mytomspunna High school-fest. Jag var Napoleon Dynamite och Yrsa var cheerleader.

 

Det byttes profilbild ganska ofta tydligen, för 3 september var det dags igen. Då blev det denna bild från vårt hotellrum i Paris. Jag var randig och fransk och våra grannar lämnade i stort sett bara rummet för att fylla på med mat innan de återgick till sitt högljudda franska älskog igen. Good times!

Bara en månad senare, 3 oktober, var det dags för byte igen. Då till denna bild från vår semester i Grekland. Jävla spinkiga skitunge.

Till nästa profilbild kunde jag inte ens hålla mig i en månad. 23 oktober åkte den här skruvade mack-kastarbilden från Öland upp och fick representera mig ett kort tag.

19 december fick jag nog och lade upp en bild från när jag och min brorson hängde i Grekland. Av någon anledning har jag inte varit barnvakt på länge. Hm…

13 maj 2008 testade jag mitt duckface och levererade en ny profilbild som jag verkar ha varit sisådär nöjd med då jag bytte ut den bara några dagar senare.

Inte mot den här dock, för den blev min profilbild först 10 juni. Den togs i Hamburg när vi besökte min vän Tommy. Jag hade just kissat i en backe.

5 mars 2009 bytte jag till den här bilden från nyår 2008/2009. Jag hade mina silverlaserbyxor på mig. Så jävla frän var jag.

Bara fem dagar senare ville jag ha lite mer ordning och reda på Facebook, så jag bytte till den här jäveln. Hur vi fick tag på en väktarbricka förtäljer inte historien, men vi var på Sjögräs vill jag minnas. Och ja, det är flera diktatorer på t-shirten, men inte på ett hyllande sätt. Och den finns inte kvar i min ägo längre.

Den fick inte ligga kvar mer än fyra dagar för sedan ville jag nog visa att jag varit hos tandläkaren och dragit ut en visdomstand.

Jag var väldigt ombytlig i mars 2008, för den fyra dagar innan det skulle bli april bytte jag profilbild igen, denna gång till en annan från nyår. Ganska snygg var jag faktiskt.

Nästa gång jag bytte bild var 17 mars 2009. Denna bild togs på en 90-talsfest har jag för mig. Min kompis som bodde i London kallade mig för en Shoreditch Twat. Well, jag köper det.

Sommaren gick och tydligen både simmade jag och drack öl, för 17 augusti kom denna profilbild upp. Hej hej.

5 oktober 2009 var det Keyboard Cat som gällde och som jag älskade den tishan.

29 juni 2010 hade lite profilbilder kommit och gått, mest olika bilder som inte ens föreställde mig, men då åkte denna härliga bryggbild från midsommar upp istället.

Den 29 juli byttes en ut mot en annan från samma midsommar. Jag gillade nog vem jag var den midsommaren.

En av de bästa kvällarna någonsin på Trädgården fick bli min nästa profilbild. 8 augusti kom den upp. Vi hade lösmustascher och stod på borden och sjöng allsång till ”Sara”.

Captain Toilet döptes snabbt den här bilden till och den bytte jag till den 10 september.

7 februare 2011 blev det här min profilbild. Jag gissar att den kommer från Öland, men det skulle lika gärna kunna vara tagen i Thailand. Bra haka där. En framgångsrik profil.

Den 25 april höll jag på att göra min stora tatuering. Jag och Yrsa tog, under en paus i tatuerandet, en tur till Rosendal. Där togs den här bilden.

2011 fyllde jag 30 och det firades två gånger. Den första var i juni tillsammans med mina kompisar Tommy och Erik. Vi fick varsin actiondocka som föreställde oss och därför blev det här min profilbild 12 juni.

På vår fest togs bland annat den här bilden. Det är Bea som orkade sig dit trots gravidmagen, och det skulle så klart hedras. Bilden gjorde att en av mina kunder gratulerade mig till att jag skulle bli pappa, så tänk på vad ni lägger upp på Facebook för fan! Den 28 juni blev det hur som helst min profilbild.

Den här sommaren spelade jag en del paintball. Den 23 augusti blev en bild från en av de mindre lyckade matcherna min profilbild.

På min 30-årsdag, 5 december, bytte jag bild till den här på mig och min gamla katt Mippe. Hon var min extramamma när jag var liten och tog hand om mig när jag var ledsen bland annat.

Den 20 december samma år bytte jag till den här bilden från en av Hannas födelsedagsfester. Bra fest, bra hår.

Utan att gissa för mycket skulle jag påstå att nästa bild är från nyårsafton. Kombinationen bubbel och cigarr avslöjar det och den bytte jag till 3 januari.

Nästa profilbild och tagen i Thailand. Tror det var precis efter att vi ätit något smaskigt. Den bytte jag till den 7 februari 2012.

Nästa lilla fjuttbild är från Way out West och blev därför profilbild i samma veva, den 13 augusti.

Nu är det ett litet hopp igen för nästa bild blev profilbild 14 december. Den var länge min profilbild på mitt gamla jobbs hemsida också. Inga konstigheter.

På midsommarafton 2013 gullade jag med världens fulaste, gulligaste hund. Det här minnet därifrån

fick bli min profilbild den 22 juni.

Från ytterligare en av Hannas fester kommer den här bilden som kvalade in som profilbild den 22 september samma år.

Den 17 december var det dags för ett nytt filmrelaterat montage. Denna gång var det Anna som gjort det och kanske inte lagt ner jättemycket tid? Kul var det i alla fall!

Nu börjar vi närma oss nutid med den här bilden från Way out West 2013. Den bytte jag till den 16 mars 2014!

En stor sak som hände 2014 var att vi gifte oss. På min svensexa stod jag i en sån här reklamgrej på stan och spelade lite munspel. Det blev också en profilbild och det blev det den 2 juni.

Tio dagar senare bytte jag igen. Denna gång till den här bilden från vårt bröllop. Gölligölligöll.

Som om jag inte kunde få nog av bröllopsrelaterade bilder så bytte jag till en igen, den 22 oktober.

När jag fyllde 33 gick jag och de flesta av de bästa ut och dansade på Cliff Barnes. Den här bilden därifrån blev min profilbild den 6 december.

2014 var också året då vi kom igång ordentligt med det här med jultröjor. Den 25 december ploppade den här in som min profilbild.

Runt jul brukar en av mina samlarvänner bjuda in till ”collectors glögg”. Den här bilden, där jag bestämt håller i ett gevär från filmen Starship Troopers, blev profilbild den 18 januari 2015.

När vi blev bjudna på 70-talsfest gick jag så här, och det blev också min profilbild den 12 februari.

Sen fyllde David år, och vi överraskade honom med att gå ut i våra finaste kläder. Jag älskar den här bilden för jag ser ut som ett brattigt litet borgarsvin. Den blev min profilbild den 14 maj.

På Way out West 2015 hade vi kopiösa mängder lösmustascher, gnuggistatueringar och så klart glowsticks med oss. Så här såg jag ut under Pet Shop Boys och så såg även min profilbild ut den 17 augusti.

Så här valde ju jag att berätta om Bobbertsarna. Den 16 oktober blev det min profilbild.

En annan sak jag gjorde på svensexan var att spela upp en scen ur Return of the Jedi. Jag valde att stoppa in den som min profilbild den 7 november.

Och så min nuvarande profilbild då. Från Pride i år, bara ett litet litet tag innan vi visste att vi skulle få barn. Se så små och ovetande vi är! Den 18 november blev det min profilbild och jag gillar den. Den får nog ligga kvar ett tag till.

6 comments on “Tomas Facebook-profil genom åren”

  1. Haha, riktigt roligt att kolla igenom sina profilbilder. Men en fråga, hur lång tid tog det att sätta ihop detta inlägget? Det är ju inte bara bilder utan bildtexter också. Grymt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *