Det är dags, nu kör vi! Här kommer svaren på de saker ni googlar på för att komma hit till vår blogg. Som vanligt har jag hittat på alla namn och åldrar för det blir mer festligt så.

Nakenbild på alisonConny 15 år

Du är så jävla lat Conny. Du bemödar dig inte ens med att skriva in hela namnet. Då går det så här. Du hamnar på den typ onaknaste bloggen i hela världen. Skyll dig själv, rätt åt dig och så vidare.

 

Gissa vilket djur Lenalotta 27 år

Hippogriff! Gissade jag rätt? Hallå?

 

Bröst stora Martin 26 år

Jag ser framför mig hur Martin satt där och skrev in ”b-r-ö-s-t…” och precis när han skulle trycka på enter stannade han upp. Lät fingret vila mot knappen. Så flyttade han det försiktigt och fortsatte ”s-t-o-r…a”. Han funderade för en sekund och så tryckte han enter. OCH SEDAN BLÄDDRADE HAN ÖVER 20 SIDOR FÖR ATT KOMMA HIT!?!? Martin du är sämst på att hitta stora bröst på internet!

 

Tina blond milf på södermalm Claes 42 år

Bra försök Claes, men du kanske skulle ha tagit hennes nummer istället?

 

Claes otrogen mot mig Sussi 40 år

Kolla på Södermalm!

 

Tuttar och ölRonny och Ragge 24 år

Vad har hänt med vår blogg den senaste tiden?!?! Så många besvikna pågar med handen i brallan det måste finnas där ute nu.

 

Är yrsas makeJenny 30 år

Ja Jenny, ja. Yrsas make ÄR!

 

Tack för den här gången och keep on googleling!

4 comments on “Tomas svarar ännu en gång på frågorna ni inte vågar ställa!”

    • Ja alltså jag inser ju att ju fler gånger jag gör inlägg av den här typen, desto oftare kommer sådana sökningar skicka fölk hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *