Ny vecka, gamla frågor från förra veckan. Här kommer mina svar på det ni googlar på för att komma hit till bloggen men som ni inte riktigt vågar fråga när det kommer till kritan. Som vanligt är det inte hen i inlägget som ställt frågan.

Mitt frikort?Samuel 25 år

Jag kan inte hitta på ett frikort åt dig och jag är inte säker på att det är en jättebra idé att ha ett frikort. Yrsa påstår att hennes är Håkan Hellström, men jag tycker inte att en borde få ha ett frikort i samma land, speciellt inte om en bor i lilla Sverige. Nu är just Håkan kanske inte jättelättillgänglig, men i praktiken skulle jag kunna säga ”Lotta på ekonomiavdelningen” i så fall om det inte finns några uppsatta regler. Det finns ingen Lotta på ekonomiavdelningen förresten. Inte vår i alla fall. Så, mitt svar blir helt enkelt att om det ska finnas frikort är det viktigt att ha samma regler och inställning till det. Och Håkan är mitt frikort också.

 

Bajsade i skogenMargot 34 år

Ojdå, ja nöden har ingen lag och if you got to go you got to go, men jag föredrar hemmets lugna vrå. Och jobbets lugna vrå en gång om dagen.

 

Flytta ut i skogen?Margot 34 år

Ja gör du det så blir ju i och för dig skogen ditt hem och då måste jag väl baserat på mitt förra svar säga ”skit på bara!”

 

Porr gratis?Janice 12 år

Välkommen till internet. Har du inte hittat det by now så gör du fel.

 

Kristofer Aström?Helmer 22 år

Jag tror du menar Kristofer Åström, solosångare och sångare i bandet Fireside. Fantastisk musiker och mycket trevlig herre. Samlar vintage Star Wars dessutom. Här är en bild från när vi sprang på varandra på Way Out West när jag var där och bloggade för Metro.

wow2

 

Träffade de här favoriterna också då…

wow1

 

och den här stjärnan!

wow3

 

Snygg? – Helmer 22 år

Vem av dem? Eller vad fan, ja! JA! De är snygga allihop.

 

Det var det för den här gången. Fortsätt söka svaren på era frågor, de finns där ute någonstans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *