Yay, jippi, wohoo! Jag har förstått att ni är flera som gillar när jag kör det här momentet i bloggen, så här kommer det, lite som en julklapp från mig till er! Här kommer alltså mina svar på det ni googlar på för att komma hit till bloggen men som ni inte riktigt vågar fråga to mah face. Som vanligt är det inte hen i inlägget som ställt frågan.

Varför ticsar man? – Sören 21 år

Jag tror att det kan bero på en massa olika saker. Jag har, sedan typ sju år tillbaka, ett ”blink-tics” där jag blinkar hårt och rullar lite med ögonen. Det här beror på att det känns ”luddigt” och varmt bakom mitt vänsteröga. Jag har försökt få hjälp med det här men det verkar som om det är något jag får leva med. Det blir värre när jag är trött och stressad tror jag.

 

Ska man stoppa avskurna fingrar i munnen? Jason 35 år

KANNIBAL! KANNIBAAAAAAAAAAAL!

 

Är jag för mesig för att få en kvinna? Kent 23 år

Nej Kent. Om du inte hittar någon kvinna som vill vara tillsammans med dig så beror det troligtvis inte på att du är mesig. Folk som har en taskig kvinnosyn tror dock ofta det, så du kanske ska fundera på om du helt enkelt bara är oskön? Lyssnar du på Takida kanske? Skrattar du gott till Two and a Half Men och Jims värld? Gnäller du om att tjejer bara vill ha killar som behandlar dem illa? Oskönt.

 

Julrim Fireball?Jossan 20 år

Nu har året snart gått i mål,

Det här kan du hälla i ditt hål.

Inte det där bak,

För då känner du ingen smak.

Det passar gott till julskinkans svål,

Vi säger skål och tar en shot (punkt punkt punkt)

 

Ni har fan förstört hela mitt liv era jävla asAnna 55 år

Förlåt? Vi försöker så gott vi kan och ibland blir det bara fel helt enkelt.

 

Tomten är nakenStina 29 år

Ring polisen! Om du inte vill att hen ska vara naken. Vill du det?

 

Dålig skäggväxt halsStefan 37 år

Jag ser inte problemet här, varför vill du ha skägg på halsen? Freak!

 

Vad ska finnas på ett svenskt julbord?Lotta 19 år

Enligt de senaste rönen är väl höganäskrus viktigast om jag fattat saken rätt? Det svenskaste av det svenska. Höganäskrus… Så missa inte det. Höganäskruset alltså. Beroende på form så går det att fylla med både sill, mjöd, vörtbröd och Janssons frestelse. Eller andra typiskt svenska saker som dåligt ölsinne och politikers oförmåga att komma överens för landets bästa.

 

What does tack som fan mean?Sam 16 years old

Well Sam, I usually say that it’s a mix of ”Thanks a lot”, ”Fuck yeah, thank you” and ”Thank you sooo sooo much!”. So. well. yeah.

 

Ja hörni, det här är det vi hinner med idag. Tack för att ni är sökare som söker svaret på det ni inte vågar fråga!

3 comments on “Tomas svarar på frågorna ni inte vågar ställa igen!”

  1. Jag ticsar också, mkt värre under stess eller typ..otillfredsställda perioder (inte sexuellt haha ) Tics är en mildare form av tourettes, om man nu kan säga så. Det är alltså en signalsubstans i hjärnan som gör det. inte för att jag minns hur eller vilken exakt.. Jag upplever att det är skönt att veta att det är utanför min kontroll, samtidigt som det brukar hjälpa med terapi (?) och jag då tänker- vad fan har jag ingen kontroll för? jaja, bara en upplysning med väldigt lite fakta 😉 (Man kan ta medicin för övrigt, men antar att biverkningarna gör det onödigt) tjah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *