Hörni! Idag åt jag lunch med Anna. Jag messade henne igår och frågade om hon ville det för jag satt här och kände mig extra ensam eftersom Yrsa jobbar på kollo och det ville hon! Anna är så jävla bra ska ni veta.

Här smakade hon på sina pommes också.

Efter lunchen och den energikick jag fick så promenerade jag hela vägen från Fridhemsplan till Skanstull. På vägen köpte jag en regnjacka som jag tänkte ha med till Way out West.

Sedan åkte jag hem och tvättade och nu ska jag berätta vad som stör mig. Det faktum att det går att välja olika grader av ”torrt” på vår torktumlare. VAD SÄGS OM ATT OM JAG TORKTUMLAR NÅGOT SÅ VILL JAG ATT DET SKA VARA TORRT NÄR DET ÄR FÄRDIGT?!

”Får det lov att vara extratorrt?”

”Tack, torrt räcker för mig”

”Dåååååå… blir det nog inte riktigt torrt tyvärr.”

”Okej…”

Idiotiskt! Eller så finns det kanske nån fiffig anledning. Som att det finns tillfällen då folk inte vill ha sina saker helt torra. Vad nu det kan vara för KORKAD ANLEDNING!

6 comments on “Torrt tack”

  1. Jag tänker att man kan välja att ha tvätten lite fuktig om man vill stryka eller mangla saker? Kan inte komma på någon annan anledning lol

    • Det låter ju som rimliga anledningar och då också rimligt att jag inte känner till detta eftersom jag varken manglar eller stryker 🙂

  2. hahaha! Det här inlägget fick mig bra på humör pga kul + pepp inför Way out west! Måste också fixa fram en SNYGG regnkappa. det är ju det viktigaste av allt när man är där, att man ser tuff o cool ut!!

  3. Torrt, extratorrt, skryktorrt och skåpstorrt minns jag från vår förra tumlare. Så tänker då att stryktorrt är lagom fuktigt för stryk och mangel. Men skåpstorrt? Och hur kan torrt inte vara just torrt? Kan en grej bli mer torr än torr?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *