Torsdagar är dagen då jag (eller ja..vi alla tre egentligen) byter vecka och det är alltså den dag i veckan det verkligen känns som att det här med bakningen av barnen går framåt. Dessutom kommer nyheterna på hm ut på torsdagar (ja jag håller stenkoll på webbshopparna även om jag inte köper något alls direkt) och ett nytt podcastavsnitt av vattnet går kommer ut. Och efter torsdagen är det bara en dag kvar tills det är helg och jag får sällskap här hemma i lägenheten. Och när helgen är över är det bara fyra små dagar kvar och sen är det ny vecka igen. 

Så bra dag alltså! Idag är hela vecka 31 avklarad och jag är inne i vecka 32!

  
Jag älskar att en kan se procentuellt hur mycket av graviditeten som passerat, och hur många dagar som är kvar. Däremot stämmer ju dessa siffror inte riktigt för mig men det är ändå skönt att se att en vanlig graviditet snart är 80% klar och det innebär ju att min är ännu mer klar. Vad vet jag den kanske redan är på 80%? (OBS detta kan jag ju lätt kolla upp genom att ställa in ett annat förlossningsdatum i appen men jag örk int). 

Förutom denna app ovan som jag tror kanske är en av de vanligaste apparna för att följa sin graviditet har jag fyra till jag tittar på:  

Jag tycker att appen från familjeliv är rätt dålig, men ovia, som är icke svensk, tycker jag är rolig. I den behöver en inte vänta en vecka på uppdateringar för där kommer små nya saker varje dag, och sen en större uppdatering när veckorna byts också. 

Men välkommen vecka 32!! Nu är det en månad kvar tills hela vecka 35 är uppnådd och det verkligen är okej om Bobbertsarna kommer. Men first things first, nästa vecka = mål nummer 2, 32 fulla veckor, uppnått. Nu ska jag återgå till att roat studera min mage där det är någon liten bebis som möblerar om. Haha ena sidan är helt utstående och jag känner antingen en rumpan eller ett huvud väldigt tydligt :))

3 comments on “Torsdag är veckans bästa dag ✨✨”

  1. Hej! En vän ska få tvillingar och jag undrar vad som är skulle vara roligt att få i present? Lite svårt att veta när man själv inte är gravid/har barn 🙂

    • Hej och förlåt för sent svar. Hmmmm…jag tänker att önskningarna kanske inte skiljer sig så mycket från om en väntar ett barn, jag personligen blir glad för allt för det känns så himla fint att ha människor i sin omgivning som bryr sig om ens ofödda små gryn och vill köpa något fint till dom. Så små små kläder, en mjuk fin filt, mjuka gosedjur eller annat sånt skulle jag bli superglad för. Jag är inte en sådan som planerar att klä mina barn likadant så jag uppskattar att få olika typer av kläder och sådant. Om du mer vill ge present till själva mamman så skulle jag uppskatta härliga saker som några mysiga badbomber, en fin morgonrock, ett presentkort på massage, lyxgottepåse med choklad och gott te och sådant. Och om barnen redan är födda tror jag att hon skulle uppskatta ett gäng med färdiga matlådor av någon favoriträtt, eller en beställd matkasse med sådant hon inte fått äta under graviditeten (om hon som jag älskar ostar till exempel) och andra gottigheter.

      Men som sagt, jag tror att alla gåvor kommer tas emot med värme och tacksamhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *