Jahapp då blev det jobb jag skulle gjort i måndags som jag sedan skulle gjort idag flyttat till imorgon. Flexibel är mitt middelname så det är ju inte så stort problem, förutom att det minst sagt är svårt att göra upp planer när det är såhär flaxigt fram och tillbaka. Men jaja vad kan jag göra åt det? Inget just nu. Så istället för att åka och storhandla ska jag åka till teatern och göra mig själv nyttig där. Men först på med ansiktskläderna (sminket).

Bild 2015-02-03 kl. 09.03 Bild 2015-02-03 kl. 09.05 #3

Är jag den enda i världen som ser ut såhär efter en tur med mascaran? Och detta är ändå lite kladd i sammanhanget, det brukar vara en hel del mer.

Tur att det går att topsa bort kladdmascaran och som i ett trollslag förvandlas till detta. Tada. Är sämstig på att sminka mig kuligt, men idag har jag i alla fall lite guldigt på ögonlockena.

Bild 2015-02-03 kl. 09.27 #4

Jag önskar att jag kunde göra spexigare och kuligare saker ofta, men jag tycker inte riktigt jag passar i spejsiga sminkningar och så vet jag ju inte heller hur en gör. Så nä det blir i princip alltid bara foundation, concealer, mascara, ögonbrynsmojs och råååsch.

Varsågoda för spännande info! Nu ska jag till jobbet men först förbi Babylon och lämna en baddräkt till min syster som ska på centralbadet hela dagen imorgon *dör avundsjuksdöden*

2 comments on “Tosdagsmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *