När jag vaknade i morse var Yrsa redan på språng. Det var någon form av frilansfrukost på gång. Men bara nån kopp kaffe för Yrsa för efter det skulle vi äta frukost. Vi hade planerat att äta på Nytorget 6, men när jag såg att deras frukost stänger 10.30, och klockan var 9.50 och jag fortfarande var hemma, så bestämde vi oss för ilCaffé istället.

Där var et däremot genomfullt med fölk med Mac Books så vi styrde kosan mot Greasy Spoon istället. Där fick vi lätt plats och Yrsa visade hur det såg ut i hennes mun.

(null)

 

Yrsa åt en banangröt och jag en avokado-macka med pocherat ägg och bacon. Möms.

(null)

 

Titta på lill-tungan som är ute och gullar sig!

(null)

 

Efter frukosten gick jag till Filmstaden Söder för att se Trevligt folk. Alltså filmen. Det var inte så att jag räknade att träffa trevligt fölk på bion. Där är det snarare risk för otrevligt fölk. Jag fick dock hela bakre raden för mig själv, trodde jag tills det, tio minuter efter filmens utannonserade start, kom in ett par fölk som satte sig på samma rad. Dock ett par stolar ifrån mig, tack och lov, för de var inte exemplariska biobesökare.

(null)

 

Nå väl. Filmen var fantastisk. Enastående. Något alla bör se! Många många känslor for genom kroppen av den. Jag tyckte alltså mycket om den. Se den. Nu.

trevligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *