Truth of Lies är partyspelet där du ligger risigt till om du ljuger, för då avslöjas du bums!

Spelet går nämligen ut på att svara på olika obekväma eller kluriga frågor, och om du svarar sanningsenligt får du poäng. I början av spelet får man därför kalibrera sin profil genom att svara falskt på tre frågor och sant på tre. Man svarar självklart i en mikrofon så att det här superintelligenta spelet ska kunna avgöra sanningshalten i dina ord och därefter ge dig din dom.

Det enda problemet är att det här inte ÄR ett intelligent spel och pricksäkerheten i bedömningarna blir därför ungefär samma sak som om en apa hade suttit och kastat bajs omkring sig, och den som blev träffad hade anklagats för att ljuga. Jag tror faktiskt till och med att den här spelidén kom till just när en apa ägnade sig åt tidigare nämnda aktivitet. Det stod mellan två alternativ: ett spel som funkar och ett som inte funkar och tyvärr träffade bajsapan det senare alternativet.

Jag är ledsen, men jag har verkligen inget mer att säga, för efter att ha försökt kalibrera om ytterligare en gång och mer än hälften av resultaten ändå blev fel gav vi upp det här spelet efter 45 minuters spelande.

Det är föga överraskande för mig att det här spelet kommer från THQ, samma spelskapare som gav oss WWE Smackdown VS Raw. De kanske borde se över sina bajskastande apor och stoppa in en bläckfisk som får välja spelidéer istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *