Idag var jag ledig från jobbet för det var dags för veckans andra begravning. Det var en vän till familjen som gått bort. Det var tyngre än jag hade trott på den här begravningen. Att det var någon som jag träffat mycket genom livet, som var i mina föräldrars ålder och som hade barn i min ålder som jag lekt mycket med var nog anledningen till att det blev mer känslosamt än jag räknade med.

Det suger att se hur folk i mina föräldrars ålder faktiskt är så gamla att de av olika anledningar dör. Det får mig att tänka mer på hur viktigt det är att göra det bästa av livet och hur rätt det är att jag, eftersom jag har möjlighet, jobbar mindre och lever mer. Det får mig också att uppskatta vår sommarvecka på Öland med familjen varje år ännu mer. Jag skulle inte missa den för allt i världen.

Nu ska inte jag sitta här och häva ur mig en massa floskler, för jag ska bädda ner mig i soffan och häva i mig en massa godis och läsk, men tänk på att ta vara på livet (och era vänner) och leva det liv ni vill leva. Det är ditt liv och bara du kan leva det, som nån vis person säkert sagt någon gång.

Puss!

 

3 comments on “Tungt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *