Gårdagens mission som jag skrev kanske skulle vara att rensa en låda eller liknande aktivitet blev något helt annat. Jag åkte in till SöS på en kontroll och tjoff så var jag inlagd pga för kort och påverkad livmodertapp. Efter tusen tårar, två sprutor och ctg-kontroll i timmar blev jag förflyttad till Huddinge med ambulans (!!!) så nu ligger jag här med dropp i handen på en plastig obekväm säng och lyssnar på en annan kvinnas öppningsarbete. Good times……

Jag är jätterädd och orolig och ledsen och oförberedd såklart, men det är skönt att vara på den bästa platsen för detta scenario. Just nu vet jag inte så mycket mer än att jag kommer vara här åtminstone en natt till. 

  
 
Det jag ser fram emot mest just nu är att tiden ska bli vettig nog för mig att stiga upp och äta frukost. Jag är så huuuungrrig!! Tyvärr måste jag ringa på personal så fort jag vill resa mig upp och vandra iväg från sängen för mitt dropp piper om jag kopplar ur det ur väggen, och jag är inte supersugen på att väcka min rumsgranne som nu äntligen verkar sova rätt tungt efter många timmars stånk och stön….men filen och flingorna hägrar…

24 comments on “Tvära kast”

  1. Hu, vilken oro. Jag känner dig inte men tänker på dig (er) och hoppas att det ska lugna ner sig så du slipper vara orolig!
    Hoppas du har något att läsa/göra så att du kan skingra tankarna lite!

  2. Åh nej, stackars! Jag tänker på er, du är på rätt ställe även om det känns skit. Ta det lugnt och försök vila. Vet inte vad jag ska skriva för situationen är ju så..blä! Kram på er!

  3. Usch! Stackare! Hoppas du snart får åka hem och att du fram tills dess kan få bra hjälp så att du + bebisar kan vara trygga! Kämpa på!

  4. Jag födde min son i vecka 31 för drygt ett år sen. Så jag vet iaf lite hur du känner dig ❤️ Finns det någon som kan komma och vara med dig? Våga be om hjälp! Jag håller alla tummar för att de stannar kvar länge till där inne! Och i annat fall så är de fantastiska på neo och kan ordna så väldigt mycket. Det kommer att ordna sig ❤️

  5. Stor kram!!! Jag blir så rädd och liten på sjukhus. Det är väl det att ngn bestämmer över en, att man inte helt råder över situationen och så klart oron över bebisarna. Hoppas du kan få lite vila och att bebisarna får fortsätta må bra i magen länge till. stoor kram!!!

  6. All jävla styrka i världen till dig er!! Har själv haft barn på neonatalen och har aldrig träffat proffsigare, varmare eller mer underbara människor än de som de som jobbar där. verkligen fantastiska människor. förstår att det inte gör det lättare eller ger mindre oro men om jag hade vetat det hade jag varit lite lite mindre rädd för ett år sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *