Hej jag heter Yrsa och jag har inte jättemycket pengar, jag är sjukskriven och inväntar beslut om den blir godkänd från försäkringskassan eller inte och så har jag en hel del stora utgifter framför mig. Jag skulle kanske behöva köpa lite plagg till min garderob som är lite mer anpassade efter min växande kropp än de jag har där inne nu. MEN det jag spontanköper är…..

bak fram nara

En enhörningsonepiece!!! Med horn och svans! HAHHAHAHHAHHAHAHA. Det är ju egentligen superdumt, men jag kunde inte stå emot när den hängde där på sin galge. Den bara skrek åt mig ”kööööööp miiiiiiig, ta meeeed mig heeeeeem”. Så ja, vem är jag att förneka enhörningsdressen att komma med hem till mig?

299:- på HM för den som vill copy pasta.

4 comments on “Typiskt mig..”

    • Haha ja verkligen tur att jag inte köpte en äkta…också helt orimligt att jag skulle gjort det. Alltså jag menar vem köper en sådan nu för tiden? Eller är det bara jag som tycker det känns väldigt daterat?

  1. Tycker det var ett väldigt värt köp! Jag vill ha denna jag med, men hittar den inte på HMs hemsida.. Vet du vad man ska söka på för att hitta den?

    • haha åh tack! Jag kollade också in hm:s hemsida men kunde inte heller hitta den, så antingen har den inte funnits där alls eller så har den kanske tagit slut :'(( Men kolla in i den största butik du har i din stad som har divided! Eller ring till butikerna och kolla innan så kan du ju lägga undan en om det finns någon kvar! Hoppas du hittar den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *