Ni som är intresserade av min skolgång, här kommer ett litet skepp lastat med en rapport till er om hur det ligger till.

Jag fick tillbaka min sista hemtenta nu i dagarna, så det enda jag har kvar nu att få betyg på är salstentan. Gissa vad jag fick då?!??! A såklart…..

……

hhehehhe inte alls såklart. Men A blev det i alla fall. Yey säger den lilla prestationshetsaren i min kropp.

tumblr_inline_niv808AKEm1r79k32 tumblr_inline_niyjf4Po2k1r79k32 tumblr_inline_niyjgnt7zL1r79k32 tumblr_inline_niyjl1Kc2M1r79k32 tumblr_inline_nizwb0EdNa1r79k32

Nu har jag skrapat ihop en himla massa A:n alltså. Har fattat/fakkat systemet. Känns på något vis lite konstigt sorgligt att detta var den sista hemtentan jag någonsin kommer få tillbaka? HAHAHAHAH jag hatar ju att skriva dem!!

Ja så nu väntar jag bara på betyget på salstentan, men det kommer icke att bli ett A på den så något A i betyg på hela kursen kommer det då rakt inte att bli. Men bara det blir godkänt är jag happy klappy. Matte är ju som bekant inte mah thang. När det lille betyget är inne kan jag äntligen söka mitt examensbevis, tjuhu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *