one

Beskriv dig själv med tre ordSportig, fashion och Cameron Diaz.

Vart är du på väg?Till go-cartbanan. Nej, jag ska till gymmet ju! Nej fan, eh… jo. Eller?

Men hänger inte byxorna lite långt ner?Jo, jag ser ju fan ut som om jag skitit på mig.

Ja, är inte det opraktiskt när du ska köra go-cart… på gymmet?Som fan, men det var väl nån kåt reklamare som tyckte att det här såg ”naturligt” ut.

Nä men hörni, jag snubblade över den här reklamen när jag klicketiklackade runt på nätet. Vad hände egentligen? Det ser ju otroligt dumt ut. Hjälmen liksom. Vad är det? Och hänget på byxorna. Är det det de vill få fram? Att ”rör dig inte för mycket för resåren i brallorna är för jävla dålig. Du kommer tappa dem på en gång”? Det är ju reklam för byxorna, så varför halvnakenheten? VEM RIKTAR DEN SIG TILL?!!?!?!? Finns det nån som inte tycker den ser superlöjlig ut? Va?!

Och jag menar ju så klart inte att modellen har gjort något fel här, det är stylisten eller vem det nu är som har bestämt hur hon ska se ut som heeeelt tappat det. Men en sak till tänkte jag på. Är hon inte ganska lik Josefin?

8 comments on “Vad fan hände här?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *