Eller hur? Så kanske ni tänker. Fyra dagar utan livstecken. ”Har de dött?”. Men det krävs mer än en awesome sommar för att ta död på oss. Igår var det dock nära när jag skar mig i fingret på en Ipren-förpackning. Ni vet när man är sådär oförberedd och så kommer det där skarpa som liksom skär så djupt att det känns som om det skrapar på benet. Oh fy fan, jag kan knappt tänka på det. Jag kan inte heller tänka på hälsenan som skärs av i Jurtjyrkogården. Gah.

Okej, men det är helt enkelt som vanligt när det är sommar. Det händer inte så mycket spännande och det ska njutas så förbannat mycket. Därför kommer det vara så här i några veckor till. Men jag kan nästan lova er att jag kommer ha något att berätta i morgon kväll och det kan även hända att det kommer en ”annorlunda” podcast nästa vecka.

Angående podcasts förresten så så har vi tappat typ 80% av lyssnarna på de senaste två avsnitten. Har ni semester från lyssnandet också eller har vi blivit för tråkiga? Borde vi hålla upp med podcasts helt tills hösten?

Idag är det halvtid för min semester också. Bra start vill jag påstå, men jag känner att jag kan ge ännu mer i fortsättningen. Go team go!

4 comments on “Vad fan händer?!!?!?!?”

  1. Jag saaaaknar er. Vill ha något att läsa när jag kommer hem från jobbet om kvällarna och huset ekar tomt. Mvh en som badar i självömkan..

    Nä, men bra att ni verkar ha en trevlig semester. Jag röstar för att podcast-uppehållet uteblir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *