Jag fick en fråga om vad jag jobbar med egentligen, och det är inte så lätt att veta alla gånger. Jag är säker på att jag har kompisar som inte riktigt vet det heller och det är lite kul!

Men egentligen är det väldigt enkelt. Jag jobbar med Facebookmarknadsföring. Vi gör annonser, applikationer och kampanjer i största allmänhet, så jag är helt säker på att ni alla någon gång har sett något som jag marknadsfört på Facebook. För det mesta skriver jag annonstexter och så också åt våra kunder och en av mina favoritannonser bland de jag gjort är den här:

renen

Men året efter hade hela hen-debatten dragit igång och då var de coola nog att låta mig köra den här:

ekorre

Ja, och det är sånt jag pysslar med om dagarna. Utom i morgon för då är jag ledig och ska göra något jag aldrig gjort förut! *spänningen tätnar och vinden susar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *