Medan det har varit liv i luckan från Yrsa så har det ju varit desto tystare från mig. Det är helt enkelt så att jag inte känner att jag har speciellt mycket att säga just nu när våra liv i stort sett kretsar kring graviditeten och jag inte är den som är gravid. Men jag lever så klart och gör fortfarande vanliga saker som en gör när en lever.

Så här kommer min julledighet komprimerad till ett inlägg!

Vi stängde kontoret fredagen innan jul. Det firades med öl så klart…

och pingis.

I granen fick lite vintageleksaker med vintertema samsas med alla julkulor och färgglada lampor.

Jag såg the Force Awakens några gånger också, på olika biografer.

På juldagsnatten var det Vänner och Bekantas årliga fest. Vi hade köpt med oss 200 glowsticks. Alla gillar glowsticks.

Av någon anledning blev det efterfest på Anders rum, med discolampa, allsång och allt!


När vi checkade ut checkade ett annat par ut också. De frågade i receptionen om de hade hållit på sent. Han svarade att de ju hade haft den årliga juldagsfesten som väl slutade runt tre. ”Nä”, blev svaret, ”Vi hörde allsång till När vi gräver guld i USA till typ halv sex”.

”Förlåt, det var vi”, lutade jag in mitt huvud och sade.

Men de var ganska nöjda i alla fall. Vi hade tydligen hållit tonen riktigt bra.

Frukosten var så där riktigt bakisbra…

Men solen hade kunnat på skina med sin frånvaro.

Annars har julledigheten handlat mycket om halvkassa gamla filmer i soffan.

Och pizza.

Ja, och ännu mer The Force Awakens då.

4 comments on “Vad har jag gjort då?”

  1. Har du sett the force awakens på IMAX? Isåfall, är det värt att försöka få biljetter dit eller är det lika bra i vanlig 3D? Eller helt vanlig 2D?
    Har inte hunnit se den än pga barnvaktsproblem, men snart så hoppas jag att vi ska komma iväg!

    • Imax var helt klart bättre än vanlig 3D, för jag hatar 3D och Imax ger åtminstone en extra fet känsla. Jag föredrar 2D. Jag skulle säga att Imax och 2D på Park var ungefär lika bra för mig. Imax för att det var första visningen på premiärdagen och Park för att det var skönt att slippa 3D-skräpet och bara fokusera på den fantastiska filmen! Men att gå på en större salong med 2D skulle jag rekommendera. Det var inte riktigt samma känsla på den lilla salongen på Filmstaden Söder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *