Jag vill ha kärlek och respekt jag men frågan är, vad vill ni ha? Under min www-paus så kände jag mig inte alls speciellt sugen på att blogga, vilket väl är förklarligt med tanke på min nedstämdhet. Men nu när jag ändå känner mig lite mer fit for fight rent psykiskt igen har jag liksom kommit ur fas..jag kan liksom inte tänka ut något som är rimligt att blogga om?? Lite samma sak är det på insta. Jag har tappat det.

Sååå därför undrar jag lite. 1. vad är kuligt att läsa om? 2. vad önskar ni läsa om mer/mindre? 3. jag vet att ni önskar läsa mina fortsatta bröllopsinlägg och så har vi även fått önskemål om kattinlägg som vi varit SÄMST på att svara upp på, men finns det några fler önskemål om teman/inläggsrubriker? 4. bilder…….bilder bilder bilder. Är bilder kul? Är det för mycket bilder? För få? Fler bilder från hemmet? På oss? På världen? 5. följer ni oss på vår fb-sida? Och VAD ska en egentligen en sådan fb-sida innehålla? Just nu är den kanske den sämsta fb-sida som finns på grund av att inget någonsin kommer upp där :—)))) och slutligen intressant att veta: 6. Vilka är ni och hur hittade ni hit?

Det vore himla gosignossigt om ni ville svara på en eller flera av frågorna. Om ni vill och orkar. PUSS PÅ ER

dsc00088-jpg_effected_151676556

19 comments on “Vad vill ni ha yao?”

 1. Tjosan!
  Jag hittade hit via Hanna tror jag. Jag läser för att det är en blogg med lite jävla mänsklig vardag liksom! Så skönt och härligt. Jag tycker er relation till varandra verkar sund och fin och ert bröllop var min dröm utefter de bilder jag sett! Bilder JA! Det är kul!
  De där ”röriga” inläggen ni ber lite om ursäkt för ibland finner jag roande, så kör på det!

  Lite så tänker jag och jag är glad att jag hitta hit! Kanske ses vi på way out west i sommar!
  PUSS!

  • Så mänsklig jävla vardag ska vi fortsätta med alltså. Så skönt att höra! Kan så ofta få hjärnspäken att alla bara vill se glossiga bilder ala Kenza eller Angelica Blick. Jag tackar och bockar för dina inputs! Och jag är också glad att du hittat hit. Jag hoppas verkligen vi ses på wow” Kom fram och säg hej om du ser mig/oss!!!

 2. Svar på fråga 1-4: Fortsätt på exakt samma spår. Enligt min åsikt är receptet inte mer komplicerat än så!

  Svar på fråga 5: Höj er promotion av fb-sidan! Jag hade inte en aning om att den finns, och då är jag ändå en i det närmaste slavisk läsare av den här bloggen. Eheheh… Publicera (bonus-)bilder, lägg ut extra poddmaterial och ställ frågor kring avsnitten som aktiverar era följare, informera om nya blogginlägg, etcetera, och så vidare. Låt den vara en förlängd arm till bloggen.

  Svar på fråga 6: Jag är en 23-årig Stockholmsförortstjej som hittade er via Josefin Knave. Hon länkade hit i ett inlägg där hon visade upp världens gulligaste Muminbody från Lindex som en Yrsa (du, ja) köpt till henne under hennes graviditet! Då var jag ju liksom bara tvungen att kolla upp vem denna uppenbart goa Yrsa kunde vara. Så hamnade jag här, och här har jag blivit kvar.

  … å Tack som fan för dä! <3

  • Okidoki fortsätta på samma spår, toppi. Tack :)) Ska också försöka ta dina promotiontips om fb-sidan! Skitbra om den.
   Haha jaha så muminbodyn var det som ledde dina små wwwtassar hit. Jag kan avslöja för dig (exclusive hemlis som ingen annan fått veta faktiskt) att jag köpte en till mig själv också när jag köpte hennes. Så jag har en världsagullig body jag med i lådan som ligger och väntar på en bebiskropp att klä. Tack för att du läser <3

   • Menåååååhhhhhh klart att du gjorde! <3 <3 <3 Vet inte riktigt varför men den infon gjorde mig superglad 😀

    Apropå ditt skitdagsinlägg… Lägg ner det där med att känna press för att du "bara såsar omkring och slöjobbar". Sådana perioder är enormt viktiga de också! Speciellt för oss (ja, jag har varit där…) som tenderar att ställa lite för höga krav på oss själva vad gäller prestationer. Jag tror att det är nyttigt att våga ta det lite piano! Du är lika bäst och fantastisk ändå <3

 3. Hola!
  Håller med ovanstående, vardagsblogg ftw!
  Bilder kan det aldrig bli för mycke av. Ej ett fan av cats, men så är jag väl oxå en nojjig jävel som drömmer mardrömmar om att katter ska hoppa på mig och hänga sig i min hud med hjälp av sina tänder så fort vi får ögonkontakt. Ujujuj. Okej sidospår.
  Hittade hit genom Hanna alt. Knave för sjukt länge sen! 30 jordsnurr och bor i Malmö, yeaj!
  Börjar känna mig som en stalker som kommenterar för tredje gången inom ett dygn…!
  Okeeeeej, anyways

  Tack för bästa bloggen!

  • Haha okej bilder men inte på katter, kanske ska märka kattinlägg med någon slags triggervarning…hihihi. Och du tyck aldrig att du är som en stalker, jag blir alltid så glad för kommentarer!! Så keep up the good kommenteringskvot!

   Tack för att du säger att det är bästa bloggen det blir ajg så gla för!!

 4. Instämmer med tidigare skrivare. Fortsätt som ni gör! Tycker varken ni ska lägga till eller ta bort nåt!
  Eftersom jag också är en människa som ibland är lite skör uppskattar jag verkligen när du Yrsa skriver om ditt mående. På något sätt är det alltid skönt att läsa om folk som har det o känner som en själv!
  Själv är jag 29 år, sjuksköterska från Gbg! Läser Hannas, knaves o eran blogg. Mycket oklart vilken av dom jag hittade först!

  • Åh high five till skörheten (tur att det är själslig skörhet och inte skelettskrhet så att vår high five gör att vi båda bryter handlederna). Tack så mycket för att du delade med dig av dina tankar om inläggen om mående, det känns så fint att höra <3<3

 5. hej yrsa!
  jag läser er blogg och tycker den e go å läsa kanske främst för att den är så mänsklig. tankar du skriver om är så himla lätt att relatera till själv tkr jag då jag själv tampas med liknande jobbiga känslor och tycker ofta att det är väldigt lätt att tappa bort sig själv när man liksom bara vill hjälpa andra.
  så ja, det uppskattar jag jättemkt när du skriver saker om det och liksom beroende på hur du känner kring att fortsätta skriva och dela med dig om det så tycker jag verkligen att du ska fortsätta för jag tror att det hjälper många små läsarhuvven.
  tankar kring sånt främst tror jag – mående, kropp å så.
  skriv på! det är liksom najs att läsa om lite vad som helst, om du läser en bra bok eller ser en göttig tv-serie…podcasts..mat. jag du fattar.
  politik! feminism!
  läraryrket!
  saker man kan hitta på i sthlm!
  vardagstips! (vad nu dt innebär)

  kram

  • Åh vad fint att höra att mina små tankar och känslor kan få andra att känna igen sig och kanske må litelite bättre! Fint, tack för det. Och tack för alla andra uppslag! Och för att du tycker jag bara ska skriva på, så himla skönt opressande att känna att bara skriva på duger bra <3 TACK

 6. 1. vad är kuligt att läsa om?
  Jag gillar när ni är sådär personliga och vågar vara er själva.

  2. vad önskar ni läsa om mer/mindre?
  Mer om vardagsgrejer, kanske också lite mer om vad ni tycker om saker? Olika typ samhällsgrejer kanske? Om ni känner er bekväma med det.

  3. jag vet att ni önskar läsa mina fortsatta bröllopsinlägg och så har vi även fått önskemål om kattinlägg som vi varit SÄMST på att svara upp på, men finns det några fler önskemål om teman/inläggsrubriker?
  Kanske mer matbilder och tips? Det är kul!
  Kanske kan du skriva om varför du käkar vego?

  4. bilder…….bilder bilder bilder. Är bilder kul? Är det för mycket bilder? För få? Fler bilder från hemmet? På oss? På världen?
  JAG ÄLSKAR BILDER! MER SÅNT!

  5. följer ni oss på vår fb-sida? Och VAD ska en egentligen en sådan fb-sida innehålla? Just nu är den kanske den sämsta fb-sida som finns på grund av att inget någonsin kommer upp där :—))))

  Nä? Visste inte att ni hade en sån?! :O *börjar leta*

  6. Vilka är ni och hur hittade ni hit?
  Jag är djurrättsaktivist och feminist. Hittade hit via HanaPee eller Knave (eller båda?). Tycker ni är så fina människor!

 7. Jag håller med ovanstående – er blogg är liksom så trevlig som den är, lite vardagligt mysigt småputtrig (det är en komplimang om ni undrar!). Jag började läsa via bloggkommentatorerna tror jag, de länkade och då fastnade jag för först dig Yrsa och sen Tomas.
  Jag tycker som sagt den är bra som den är, men är svag för listor av alla slag. Och katter!! Och Star Wars!
  FB är jag inte mycket för, kan börja stödfölja er men bryr mig inte mycket om vad som står där…
  Så, pepp pepp på er! Keep up the good work och hoppas blogginspirationen kommer tillbaka!
  (Just ja! Är 31 och bor i Falun så läser gärna om vilda ((??)) storstadskvinnor hehe.)

  • Tack för den komplimangen! Listor och katter och star wars, will do! Eller jag ska försöka hålla det i inspirationshuvudet i alla fall. OCH ICKE ATT FÖRGLÖMMA också inlägg om vilda storstadskvinnor…..hehehhe *byter ställe i soffan och är WiLd AnD CrAzY*

 8. Amen på allt ovanstående har skrivit. Jag gillar *vardagsbloggandet* som ni bjuder på. Sen tycker jag mycket om när ni skriver om känslor och mående, men jag fattar att en inte alltid orkar vara bjussig med sådant. Jag gillar att ni är två som skriver bloggen så att det blir varierat och att språket är annorlunda beroende på vem som skriver.
  Det blir aldrig för många bilder!!! Det kan aldrig bli för många kattinlägg heller! <3
  Visste ej att ni har en fb-sida? Kommer dock inte börja följa er därifrån pga följer ingen blogg på fb. De bloggar jag tycker mycket om (som eran) går jag in på dagligen. Då behöver jag inte få nån notifikation på fb att ni har skrivit! Det blir kaka på kaka för moi.
  Jag hittade till er blogg via Hanapee i tidernas begynnelse. Glad för det :')
  Själv är jag snart färdig jurist, men läser franska A den här terminen för att det är la langue d'amourrrr hehe. I höst ska jag skriva mitt exjobb (antagligen om migration på något vis) och sen ska jag panika över att jag inte får leva i min trygga studentbubbla längre. Jag bor i Uppsala med min sambo och önskar att vi hade en miniliten grå kattunge att ta hand om.

  • Haha okej, fler bilder och fler kattinlägg och fortsatt måendeinlägg. Men det är ju som du säger, en orkar inte alltid skriva om det. Speciellt när en är precis i det.. Hehe angående fb-sidan verkar det vara flera som du som inte ens vet om att den finns, är väl inte SÅ himla duktiga på att marknadföra den :–))) Gud vad spännande jobb du har framför dig! Och viktigt! Och hörrö ni kan få låna våra katter, de är varken minismå eller gråa men de väcker en vid fyra-fem på morgonen och skriker om mat, klappar lite med sina tassar i ens ansikte om de tycker att de inte får uppmärksamhet och bajsar ibland utanför :DDDDDDDDDDDDDDDDD hihihi

 9. Jag gillar vardagsbloggande! Stort som smått. Gillar att ni är två som bloggar på samma blogg. Älskade när ni bloggade från bröllisresan! Skulle gärna läsa mer om politik. Gillar bilder!
  Like:ar er sida på fejjan. Men tycker kanske inte att det är så viktigt med en sån sida.
  Hittade hit genom hannpee under er Egoboost-tid.
  Jag är vegetarian, 30-ish, småbarnsmamma och jobbar med mode i Göteborg!
  Heja er!
  <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *