Nu hörrni, nu så har vi en övermöblerad hall deluxe här hemma för den innehåller numera en vagn!!! Och även en väldigt gravid människa :—)) vg se bildbevis:   
Tomas var och hämtade den idag från affären vi beställt den, för jag känner att jag vill ha koll på läget och ha saker färdiga inför ankomst. Vi hade kunnat vänta med att hämta den till mars men som sagt..kontrollfreaket är igång. 

Nu går jag runt här hemma och småmyser och funderar på ”inredningen” till vagnen. Hur ska den egentligen färdigställas? Det är väl kanske otroligt svårt för även den mest erfarne vagnköraren att svara på eftersom vi inte vet när barnen föds och hur vädret kommer vara då de ska ligga i vagnen. Bara på test bäddade jag in dynorna i lakan, la ner våra inköpa fleeceoveraller och fleecefiltar bebisarna fått i julklapp av min mormor. För att liksom få feeling för hur det skulle kunna se ut (och började nästan gråta på kuppen). Då var det två stycken som blev extremt inspirerade och kände sig manade att testligga. Snällt ändå att lämna en av liggdelarna till bebisarna :)))

  

Förutom att fundera över bäddning så funderar jag också lite på hur riden kan pimpas. Jag vill att det ska vara mysigt och se fint ut (och såklart vara bra och funktionellt för bebisarna). Min kompis (eller egentligen är det min kompis kompis men vi har ändå setts två gånger och umgåtts intensivt under dessa gånger så hon får räknas som min kompis också) gör superfina virkade hängen. Kolla molnen och regnbågen!

  
 

Så himla fint!!! Jag önskar att jag också kunde virka så fint. Jag kan på sin höjd virka ett headband som blir större och större allteftersom varven byggs på. Men ett liten sånt här hänge är väl både fint och bra så att bebisarna har något att titta på? Jag gillar att de är virkade och verkligen inte plastiga, så som jag tycker att en del andra såna här hängen är. Superfina tycker jag att de är!! Jag skulle kunna ha alla hängandes på vår vagn. Men hur kan vagnen pimpas mer? En lattehållare? Stripa sidan med någon ball bild? Klistra på strasspärlor? Installera en fet basslinga? (OBS vet inte ens vad jag sa där..vad är en basslinga??)

Oavsett hur vagnen kommer inredas och fluffas till så känns det otroligt bra att ha den här nu. Steg för steg tar vi oss närmare ett hem som är redo att ta emot två små hjärtegryn <3

3 comments on “Vagnen är här!”

  1. Jag har inte haft nån, men många har små väskor att sätta på handtaget ”organiser”, där man kan stoppa ner det viktigaste. Verkar mkt fiffigt!! Och så himla skönt att slippa böja sig ner och gräva efter nycklar/plånbok/leksak hela tiden 🙂

  2. Superfin!! Jag hade en Bugaboo buffalo till min första, och nu har vi bytt till en donkey till lillasyskonet som kommer om en månad 🙂 Jag tyckte att liggdelen kändes rätt stor för en liten bebis, men var för lat/snål för att sy eller köpa babynest att ha i vagnen. Så jag rullade ett badlakan till en lång korv och la den i liggdelen längs kanterna liksom, sen ett lammskinn på och då blev det som ett babynest eller en mysig liten grop. Tog ett par veckor innan jag kom på det så först låg han bara och skramlade runt där i vagnen kändes det som, haha.

    • Smart tips! Jag har svårt att föreställa mig hur småsmå bebisarna kommer vara när de kommer, men så som det är nu med overallerna och filtarna i känns det inte som att risken för att skramla omkring är så stor. Men som sagt..det känns väldigt svårt att se framför mig hur små de kommer vara. Ofta med tvillingar kan ju storlek 44 i kläder vara för stort och det känns ju heeeeeeelt sjukt när jag håller upp de små klädesplaggen i storlek 44 framför mig. Så om jag upplever att de skramlar omkring ska jag komma ihåg ditt tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *