Helo från den lille valrossen som är jag just nu. Förkylningen går tyvärr inte över, den bara flyttar runt i kroppen och nu de senaste dagarna är det snorandet som kommit igång riktigt ordentligt. Tillsammans med en konstant huvudvärk :(((( buuhuu. Jag tycker så synd om mig själv.

Trots sjukdomen har jag varit out and about idag igen för jag hade en tid inbokad på Mvc och det känns viktigt att gå på de tiderna för att kontrollera att allt är som det ska. Jag har varit lite orolig att min huvudvärk och svullenhet jag haft nu någon vecka är havandeskapsförgiftning så jag ville verkligen kolla upp det.

Besöket gick bra och inget pekade mot att jag skulle ha en sådan förgiftning i kroppen. Jag hade bra blodtryck och ingen äggvita i urinen. Förutom detta mätte hon min mage (som håller en PERFEKT linje på SF-kurvmåttet, så stolt över lille maggisen!), lyssnade på hjärtljuden på bebisarna (också helt perfekta hjärtljud, stolthet deluxe!!) och kände på hur de låg. Sedan pratade vi lite om mitt förlossningsförberedande samtal och det samtal jag fått inbokat till en psykolog nästa vecka på Huddinge. Jag måste säga att så bra jag har blivit omhändertagen, både fysiskt och psykiskt, har jag aldrig någonsin varit med om tidigare. Det är synd att det inte är såhär jämt, gravid eller inte. När jag annars nämnt för en läkare att jag känner att jag vill prata med någon har jag slängts på antidepressiva och sen känns det inte som att någon tagit mina psykiska besvär och min vilja att prata med någon på allvar. Nu när jag nämnt det så känns det som att alla sluter upp bakom det och att jag verkligen tas på allvar. Det är så otroligt skönt. Men som sagt, jag önskar bara att psykisk ohälsa skulle tas på samma allvar oavsett var en person är i livet.

Efter besöket shoppade jag på mig ny nässpray och en foundation på apoteket (antecknar ni i era intresseblock nu små grislingar?). Inatt hade jag ingen nässpray alls för den var helt slut och det var inte kul kan jag säga er, och foundationen behövde jag för den jag har nu är SÅ mycket för mörk för min bleka bleka vinterhy så jag blir helt orange i ansiktet av den. Efter detta unn sådär passande dagen innan lön så köpte jag en gokaffe och begav mig hemåt i den härliga härliga solen (som tyvärr får mig att gråta stora krokodiltårar pga förkylningen, men en kan inte få allt) och nu är jag hemma och ska bara vila resten av dagen och försöka kurera mig med horisontellt läge, the affair, glass och honungsvatten. Och ikväll ska Tomas köpa med sushi hem till middag <3<3<3<3 Så trots förkylningen en lite bra dag. Hoppas ni alla också har en fin onsdag!

Over and out/ valrossen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *