Här sitter jag igen. På SöS. I väntrummet. Jösses vad tid jag spenderat väntandes här de senaste dagarna. Men det finns ju en del att göra och ta hand om i vården så jag fattar att det kan bli mycket väntan för ett icke akut ärende som mitt. Idag ska jag lämna urinprov (som jag fick ta hemma själv imorse pga de vill ha morgonurin. Kan avslöja att det skedde en olycka pga vet ni hur svårt det är att pricka ett litet rör????), göra ctg och ta blodtrycket. Allt för att hålla koll på den här havandeskapsbajsen. Förhoppningsvis är det fortfarande inte några katastrofala siffror så att jag kan pågå med mitt liv som vanligt. 

Och vill ni veta något sjukt?!? Kolla in detta:

  
90% har passerat!!!!!!! Bebisarna är till 90% helt klara där inne, och jag är till 90% trött på detta så det passar sig ju alldeles perfa. Snart är dom små liven här :”’)))))

9 comments on “Vän och lite vindögd på SöS igen ”

 1. Tips från en annan som också ska ta med morgonurin ibland och vart med om samma olyckor: om du har några papp/plastglas hemma från nån fest (finns annars att köpa på Ica såklart) så kissa i en sån först och häll sen över i det pyttesmala röret…

 2. Haha åh, känner igen det där med att pricka rätt. Säger som en ovan här, kissa i större behållare först 🙂
  Wow! 90%! Det är ju lite galet. Nu är det inte långt kvar tills ni får träffa era små mirakel

   • Sjalvfallet 🙂 Lycka till, hoppas du slipper stanna pa SoS! PS. Nar jag anda kommenterar har – inlagget om ditt sjukhusrum fick mig att asgarva har pa jobbet. Sa skon humor! 😀

    • Tack så mycket! Nu verkar det nog bli så att jag blir här ett tag, men jag börjar komma in lite i lunken så det känns ändå okej :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *