Ni kanske undrar var jag höll hus igår?

Bild 2014-01-31 kl. 13.22

Man kan väl säga att jag hade två olika baser som jag rörde mig mellan. Men nu går jag handlingen i förväg. Vår saga börjar ungefär klockan 23.30 i onsdags.

Jag gick och lade mig efter att ha duschat efter innebandyträningen. Det värkte lite i magen men jag tänkte att jag skulle sova bort det. En timme senare vaknade jag med en sinnessjuk magkramp och en rädsla för att jag skulle ha skitit ner sängen eftersom jag alltid sover naken när jag duschar på kvällen. Var så goda för intim info, men det här känns som ett intimt inlägg.

Resten av natten flyttade jag mellan toaletten och soffan som jag valde att lägga mig i för att inte störa/smitta Yrsa om det var så att jag blitt magsjuk. Kroppens position på båda dessa ställen var av modell fällkniv. Så. jävla. ont. hade jag i magen och jag anar att jag eventuellt sket ut en njure och kanske även min vänstra lunga.

Igår levde jag på flytande föda och idag har jag bara behövt poopa en gång hittills vilket känns som ett steg i rätt riktning. Jag mår heller inte lika dåligt och magen krampar inte lika mycket som igår så jag gissar och hoppas på att jag bara åt något dåligt i onsdags. Det blir hur som helst en lugn helg för denna farbror.

Nu vet ni! Jag är inte död och Yrsa har inte låst in mig i skrubben under trappan i hallen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *