Jag är sämst.

Bild 2015-02-23 kl. 12.45 #2

Sämst på att sova ut efter att jag så när som på ett par timmar har dygnat. Jag sov tre timmar och sen vaknade jag av hungrig katt och det där förbannade ljuset utifrån som jag längtat så efter men som hade kunnat vara lite vänligare mot mig just idag.

Jaja, igår såg hur som helst jag och Yrsa Boyhood på kvällen. Jag tyckte om den, småputtrig och fin. Strax efter tolv gick Yrsa och lade sig och jag bullade upp med gosaker att proppa kakhålet fullt med under natten.

(null)

Fan vad jag åt. Beläggningen på mina tänder när jag väl borstade tänderna för att gå och lägga mig var inte nådig. Blä. De här små grisarna höll mig i alla fall sällskap hela natten. De älskar film lika mycket som far sin.

(null)

Och galan då? Småputtrigt av Neil Patrick Harris med några riktigt bra vitsar men mycket ”meh”. En handfull jättebra tal och en sjukt obehaglig John Travolta. Alltså, först tafsade han på en till synes inte jättenöjd Scarlett Johanson och sedan kladdade han obscent mycket på Idina Menzels ansikte. Kolla videon nedan.

Och vann rätt film då? Jag tycker nog det i de flesta fall. Har dock inte sett Birdman ännu, vilket jag är lite ledsen för eftersom jag gärna hade hunnit med den innan galan också. Får kanske fira lönen på onsdag med en mitt-på-dagen-bio!

Och för er som tänkte ”fan vilken styv frisyr han ser ut att ha för att ha suttit uppe hela natten och bara sovit tre timmar” så beror det på att jag körde ett litet träningspass med efterföljande dusch eftersom jag inte kunde sova. Så nåt gott kom ur det åtminstone!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *