Alltså jag har haft en riktig drömmorgon och förmiddag. Allt har varit så bra och livet känns så härligt!

Dagen började rätt tidigt i mina mått mätt för jag skulle vara hos hudläkaren vid åtta. Besöket gick bra och jag fick bra besked, men mer info kommer om detta i ett separat inlägg. Sedan åkte jag till Södermalm och Ilcafé där en frukost tillsammans med Tomas, Anders, David, Emelie och Carl väntade. Det var som gamla frukostklubbenhänget och så himlans kuligt och trevligt. Vid tjugo över tio gick jag de kalla gatorna fram från södermannagatan till skrapan och nu ska jag alldeles snart yoga i en liten timma. Sedan väntar hemtentaplugg, först lite hemma och sedan ska jag hem till en klasskompis för middag och kvällsplugg. SÅ himla bra dag (hemtentan till trots)! Guldkant, carpe osv. Det är härligt att det är så emellanåt också.

20140115-104901.jpg

Den något vindögda hesten hälsar glad onsdag

4 comments on “Världens bästa förmiddag”

  1. Jag sitter och hejar på Leif varje lördag som om det vore ett tävlingsprogram, och roligast var det i lördags när det var hans dag. Måste också säga att du är väldigt lik din pappa som han såg ut i unga dagar, utbrast bild efter bild ”Men guuuuuuuu, det ser ju ut som Yrsaaaaaa” och speciellt i profil!

    Sen måste jag bara fråga efter en sak! För väldigt, väldigt längesedan gjorde du och Tomas en film (vet ej om det var liveblogg eller bara ett roligt youtube-klipp) där ni går och hämtar er en varsin keps. Tomas blir chockad över att du också har en keps och du är öevrlycklig. Haha, sämst jag är på att förklara men den videon är såååå rolig i alla fall. Nu kan jag dock inte hitta den längre.. Jag satt och gotta mig i den i fem dagar i sträck och skrattade så jag grät. Vet du/ni vilken jag menar, och länkar till den, skulle jag bli överlycklig :

    • Hehe det är ju nästan en tävling?! Vem är mest likeable liksom. Skönt att du trycker på att det var i pappas unga dar i alla fall…heheh.
      Och angående frågan om klippet, Tomas har nu suttit och tittat igenom typ alla våra klipp för att finna det du letade efter. Jag kände inte igen det alls men han hittade det! Tror vi i alla fall.Ett helt sprillans nytt inlägg kommer med denna video bara för dig kompis!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *