Åh men hörrni vad himla härligt livet blir när solen värmer ögonlocken och himlen är blå och fåglarna kvittrar! Alltså att jag lyckas glömma varje år hur underbar våren är?!

Jag började dagen med att yoga ett yoga 2 pass på Friskis vid skanstull. Det var ett helt ok pass men jag kände mig inte helt med och 100. Ändå skönt att sträcka ut ryggen, och idag kom jag ner med båda hälarna när jag stod i hunden. HUR ballt?!? Dock lite nedslående att instruktören sa: detta kommer vara en position av vila när ni blir riktigt duktiga. Ehhehhe. Kan ju säga att det inte var någon vila i positionen idag över huvud taget.

Efter yogan köpte jag en unnekaffe och två blomster till balkongen och åkte till Farsta för att låna en bok på bibblan. Och på vägen hem gick jag förbi Lydecker, eller Maries hörna som det heter nu, och köpte en nutellabulle som jag nu ska avnjuta framför ett avsnitt av game of thrones. ÅH härliga dag! (Uppsatsen är ignorerad för nu)

20140404-114401.jpg

4 comments on “Världsbäst fredag”

  1. Åh vad kul med hälarna! Jag minns när jag en dag (när jag gick duktigt på yoga) plötsligt fick ner HELA HÄNDERNA när jag böjde mig fram och andades ut. jag har ju typ 10 cm kvar annars! Blev så stolt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *