Bild 2014-07-25 kl. 18.13 #4

Åh GUDARS vad varmt det är alltså shitpomfritt. Jag blir verkligen helt förlamad när det är så här. Det enda jag vill göra är att ligga i ett vatten med hög solskyddsfaktor på kroppen och en fläderblomsdricka i handen. Allt mental ansträngning hamnar någonstans i mina svettiga armhålor.

Jaja det är ju härligt ändå för jag är ju som bekant ledig (eller…ledig och ledig, jag jobbar ju inte men har inte heller något jobb sådär att vara på riktigt ledig från) och kan ligga och skvalpa i vatten hur mycket jag vill. Tyvärr är det ju inte bara jag som vill skvalpa i vatten utan ungefär alla andra i hela stockholm. Idag delade jag och Tomas nog badplats tillsammans med ungefär en biljon andra och vattnet som brukar vara klart och vackert var helt grumligt och jag kunde riktigt känna kisset i det skvalpa mot mig. Men mysigt ändå var det att ligga där i skuggan på en filt och läsa Harry Potter och äta äppelpajsglass.

Nu är vi hemma igen och har duschat i isbitar för att palla ta oss ut igen, vi ska åka hem till min mammis med familj för att äta en liten grillmiddag. Jag har bara ätit frukost och glass idag så det riktigt vattnas i munnen på mig redan nu. Det ska bli himla härligt helt enkelt, något som inte är lika härligt och vackert är att jag har fått munsår på min lilla överläpp, vilket jag HATAR. Jag känner mig aldrig så ful och äcklig som när jag har munsår och så tänker jag att ALLA människor tittar på mig fyllda av äckel och avsky och förundran över hur någon kan vara så himla ful som jag. Jag vet, det är helt orimligt och det kan jag inse när jag skriver det. Men när jag är i det har jag så himla svårt att ställa mig utanför denna ångest. Plus att det gör orimligt ont. Jag vill helst bara ligga inne och krama en kudde men kämpar med att facea mina fears (lika bra att börja få in engelska i ordförrådet nu inför resan…) och försöka strunta i det.

2 comments on “Värmeslag av bästa slag”

  1. Tips från coachen: Många får munsår av att få för mycket sol på läpparna (jag tex) (blåsorna får väl fäste eller något då huden skadas). Solskyddsstift på läpparna förhindrar!

  2. Alltså bästa mot munsår… ALSOLSPRIT!. Köps för en billig peng på apoteket, torkar ut hemskheten och stillar det onda. Ta ganska mycket. Och ganska ofta. Tips tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *