Jag gjorde det! Jag SPRANG hela vårruset!!!! SÅ himla roligt var det (hatar lite mig själv för att jag påstår att det var kul att springa men det var det faktiskt). Vi började med en liten uppladdning på redaktionen med banan och peppig stämning. Sedan tog vi oss till Universitetet (och jag blev lite fylld av saknad efter mitt gamla ”hem”) och mötte upp en hel drös som skulle springa med oss. Det var SJUUUUUUUKT mycket folk! ALLTSÅ SJUUUKT!!

 

 

Det var första gången jag sprungit något liknande lopp, men inte sista! Jag trodde aldrig att jag skulle palla med att springa hela vägen men tji fick jag. I början gick jag en liten bit men det var på grund av alla knäppisar som inte ställde sig i rätt fålla. Det fanns ju sex olika nivåer och skulle man gå skulle man ställa sig i sista. Och det var det ju ungefär ingen som gjorde…….Så första sträckan var det väldigt trångt OCH folk spatserade fram helt oberörda av att folk ville springa. Det var till och med folk som gick med stavar???? Sjukt irriterande. Slog ner dem.

 

 

Jaja. Efter denna lilla korvstoppning sträckte jag ut mina ben och löpte som en hind över stock och sten. Vi sprang tillsammans ett tag hela gänget men sedan spreds vi för vinden i folkmassan. Jag blev så OTROLIGT peppad av att ha folk omkring mig som jag kunde köra om så jag kunde helt enkelt inte sluta springa. Och in i mål tog jag mig på tiden 30.52. Det grämer mig lite att jag inte kom under 30 men skyller på alla dessa mofos med stavar och barnvagnar (skönt att ha något att skylla på!!). Jag vet att jag hade klarat det på typ 27 om det inte varit så många som gick i början. Men det bästa av allt:

JAG VAR BÄST AV ALLA PÅ EGOBOOSTREDAKTIONEN!!!! JAG VANN!!!!!!!!!!! Ni vet vad jag brukar säga: Like a BOSS!

 

Jag var ju faktiskt tvungen att visa vart skåpet ska stå, och detta genom att vara bäst. Ska man vara bozz ska man vara bozz, like a bozz. Så nu ska de små liven kanske visa respekt för mig imorgon. Jag ska stega in, lite för sent, och sjunga ”R E S P E C T-find out what it means to me! R E  S P E C T lala lalala”. Sedan ska jag tvinga Hanna att vara min stol, Cissi att agera sekreterare, Carro att joddla och jonglera och Sanna får fylla på min ölhjälm som jag vill ha ett ständigt flöde av flädersaft i. KOmmer bli en fin dag!

4 comments on “Vårryset…eller ruset…”

  1. Vad duktiga ni var!!
    Nu till en annan sak jag kom på att din pappa är med i en av mina favoritserier när jag var liten! Nämligen eva och adam!!

    • Tack Jenny! Jo men precis, det stämmer att han var med där lite. Kul att du också är ett Eva och Adam-fan. Jag ÄLSKADE filmen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *