I helgen har vi (och extra mycket jag) firat grejor!

På lördagen firade jag min vän, tillika samlarkollega, David som fyllde 30.


Han må se dum ut här, men det var bara för att de delade ut hattar på restaurangen. Han ser mindre dum ut i verkligheten. 

David bjöd på sjukt god mat på Svartengrens. Deras bacon alltså… MAMMA! 


Det var sjukt trevligt men jag var inte där så länge pga att jag tydligen har tvillingar. Bra gäng i alla fall!


Igår fick vi fira båda två då vi fick lägenheten såld! Vi slog på stort och lyxade till det så här fint.


Ungarna har också firat hela helgen genom att sova fullständigt uselt. Vi misstänker att det är tänder på gång så berätta gärna att ni hade det jobbigt när det hände också så vi inte känner oss så ensamma i kaoset. 

De fick hur som helst vara med när vi skålade i Champis!


Skönt att ha lägenheten såld så vi vet att vi faktiskt klarar att köpa den nya som vi redan köpt!

8 comments on “Värt att fira!”

  1. Grattis till såld lägenhet! Berättar (klagar) gärna om hur det var när sonen fick tänder. 10 dagar gnäll och usel sömn och 3 dagar feber vilket spädde på behovet att vara i famnen HELA tiden per tand!!!! Första tanden vid 4,5 månad sista kindtänderna högg sig ut under stora protester från ovan nämnda son vid 15 månader. Det var INGEN rolig period i våra liv… Klaga på och kämpa på!!!

  2. Svinjobbigt med tänder! Vi smörjde tandkött med flytande alvedon och senare även supp på kvällen för att få sova vettigt om natten. Det funkade!

  3. Har en liten som kom några dagar innan era kidz. Vår lille skrek i tre månader pga magont. Har ihärdigt vägrat vagn och bil men det har blivit bättre Däremot fortfarande svettigt inför varje promenad. Den här lille är aldrig nöjd, han har inte knäckt koden med krypa/åla vilket gör att han blir tvärilsk så fort han är på golvet. Han sover aldrig. Max 30 min åt gången på dagen och sällsynta tillfällen 2 h på natten. Det är tur att han är söt Följer Yrsa på Snapchat och sen länge er blogg. Tack för ert stöd i bebisdjungeln fast att ni inte vet att ni stöttar. Heja er så jävla mkt!

  4. grattis till såld lägenhet! De första tänderna som min lilla fick hade bara sjukt mycket dregel som bihang. Nästföljande har inte ens tittat upp än, men gudarsssss vad det stökas sömnmässigt och gnälls mer än vanligt 🙁

  5. Det behöver inte vara jobbigt med alla tänder! Så bara för att det är asjobbigt denna gång behöver det alltså inte vara så varje gång <3 Har en snart 2-åring som bara haft den riktigt jobbigt 3 av gångerna. Kram!

  6. min lille sjumånaders har också sjukt jobbiga tandperioder. första perioden (med två tänder samtidigt) började när han var typ fyra månader och höll i sig typ 1,5 månade. inte för att skrämma upp er då men hehe. då vaknade han typ varje timme samt ville bara bli nattas av sin mor alltså jag. och nattning då (även somnas på dagar) betydde hoppa och gunga och typ göra benböj i en halvtimme eller så. så efter ett tag, när tandjävlarna var ute, tröttnade jag och vi lärde honom somna själv i sängen utan hopp och gung. det var himmelskt i typ två veckor, han kunde sova 5 timmar i streck ibland och somnade om ganska lätt. sen började han vakna varje timme igen och efter någon vecka såg vi två nya tänder på gång. han kör alltså två åt gången, kanske är bra då det blir färre perioder iallafall! nu är tänderna typ helt ute och han har börjat sova bättre igen. och den här andra perioden har varit mycket kortare och lättare än första! vet inte om detta var speciellt peppande öht men ville mest säga att tänder suger plus det blir nog lättare 🙂 kram!

  7. Åh jösses! Har själv tvillingarna på 18 månader som har tänder som spökar till och från…. Dom spökar aldrig samtidigt heller utan när ena är klar med sina och börjat sova om nätterna ja då drar det igång på den andra. Som ett brev på posten!
    Vad ska man säga mer än att vi är snälla med alvedon på nätterna. (Fast jag vet att man inte ska! Men vi måste lixom bara överleva. )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *