Härom dagen när jag var i blomsteraffären och tittade efter fina saker att önska mig köpte jag två små miniväxter för att jag bara inte kunde hålla mig! Jag är inne i en sån himla älskaväxter-period just nu, vill helst att hela mitt hem ska vara en djungel. Och sen då när balkongen kan flyttas ut på igen *insert emoji med hjärtögon* ALLTSÅÅÅÅ SOM jag ska odla!!!!

Ja tillbaka till växterna jag köpte. Den första var denna lilla palmliknande sak som nu bor i vårt köksfönster.

IMG_1260.JPG

Och så köpte jag också denna lilla pelargon som bor i det ena vardagsrumsfönstret tillsammans med guldelefanten som egentligen också ska ha någon slags planta i sig, men jag har inte hittat någon jag tycker passar än.

IMG_1263.JPG

Båda växterna kostade runt 70 kronor typ, och jag frågade hur de ska skötas om så att jag inte ska råka döda dem för att jag inte vet hur de vill ha det. Sedan kommer jag säkert döda dem ändå, eftersom mina fingrar snarare är svarta och ointresserade än gröna och sköna.

Resten av vardagsrumsfönstret ser ut såhär i detta nu:

IMG_1266.JPG

…och mellan pelargonen och detta är det plats för katterna att sitta och spana. Det måste en tänka på innan en skaffar katt hörrni, era fönsterbrädor kommer aldrig kunna vara sådär snykka som i magazin för det måste alltid finnas lite plats till katternas små rumpor. På denna sida av fönsterbrädan har vi en aloe vera-växt (tror jag?), någon slags vassliknande växt, en glittrig ren, en haj och lite ljus. Jag tycker att det är helt okej fint.

3 comments on “Växterna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *