SÅ opeppad på detta!!!Bild 2014-10-27 kl. 08.39 #5

Alltså det känns verkligen som ett helt oöverstigligt berg att sätta igång med den här tentan. Jag vet vad som förväntas av mig samtidigt som jag känner mg lost in space om vad jag ska göra. Jag tror (hobbypsykologanalys) att det handlar om att jag nyss suttit och slitit mitt hår och kämpat med en tenta, och nu ska börja om på helt ny kula och göra ännu en. Och att just börja är alltid det jag har som allra svårast med. Att hitta något att skriva om och att hitta flowet. Men jag ska väl sluta pilla på mina naglar och börja slå lite i böckerna så att jag kommer någon stans idag.

Kul lugg jag fick under natten förresten. Värsta vågen *gör vågen*

Bild 2014-10-27 kl. 08.40 #3

Ja och denna vecka behöver jag inte proppa er fulla med mina veckoplaner för det enda jag ska göra är att vara hemma och skriva hemtenta, vara på farsta bibliotek och skriva hemtenta, jobba på galeasen ikväll och imorgon kväll och typ annars bara ta hand om mitt psyke och fysik med mat, sömn, bajsning, yoga, ridning….osv.

Hoppas ni har det kuuuligareeeeeeee och har höstlov och sånt där mys!!

6 comments on “Vecka två med hemtenta”

  1. Jag sitter också med en hemtenta den här veckan! Det är min första nånsin så det är lite nervöst men det ska gå 🙂 Lycka till med din!! 🙂

    • Åh heja dig!! Det kommer säkert gå jättebra, även om det kanske inte känns så när en i uppe i det *intalar mig själv* LYCKA TIIIILLLL

    • Det har jag tack och lov bakom mig, både en kandidat och en magister. Fast vi inte riktigt benämner det så på lärarprogrammet. Vi får yrkesexamina, men det är på motsvarande nivå. Så det vet jag verkligen hur döende trist det kan vara. Om du är i det just nu så ger jag dig all min pepp jag kan uppbåda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *