Just nu är jag, så som jag allra oftast är, rätt avigt inställd till denna blogg. Jag tycker att den är ful och tråkig och att det ju aldrig blir sådär bra som på andras bloggar. För att försöka få lite sprätt på min inspiration och pepp så tänker jag att jag inte ska tänka för mycket utan bara göra lite, och försöka ha lite fasta teman jag skriver om mer varje vecka (eller när det kommer kännas bra). För att liksom komma igång lite och inte fasta i känslan av att ”nämen det är ju inget kul som händer i mitt liv det finns ju inget alls att skriva om”.

SÅ. Med den peppiga inledningen så presenterar jag härmed denna veckas vill ha-lista. Som jag tänkte kunde vara något återkommande. Har också tänkt att detta inte endast ska vara för materiella ting utan andra saker också så att det inte bara blir konsumtionshetz.

1. Pyjamas med dinosaurier, från TopShop

BUNDLE_01L10HBLK01L11HBLK_large

Alltså HUR fin?? Jag har gjort en storrensning bland mina pyjamasar och rensat ut sådant jag haft sedan 99. Detta har resulterat i att jag knappt har något kvar att sova i, och jag sover alltid i kläder så en del pyjamas behövs. Jag har inte alltid långbyxa och långtröja, utan det kan vara en shortsbyxa och ett linne också. Men ja, jag sover i alla fall alltid i någon klädespersedel. Så jag vill ha lite nya pyjamasar och denna ÄLSKADE jag!

2. Mera matinspiration

6d9e002804273d1353f9d4924fc5c2d9

(bild från min pinterest)

Jag har så svårt att komma på kuliga och bra saker att äta. Jag har ju varit veggo i cirkus hälften av mitt liv (!!!!) och borde verkligen ha bättre koll på både vad jag behöver få i mig och på hur vegetarisk mat kan lagas lite mer spexigt än att värma på en quornfilé. Jag vill laga bowls med granatäpple och bananbröd och galetter och sötpotatisburgare och veganska tacos osvosvosv.

3. DESSA SKOR

hmprod

De är från HM och kostar 249 spänningar och skulle verkligen kunna se dem på mina småfossingar nu när det är vår (………….).

4. Någon som kan hämta vår soffa

10906515_10153075340341742_9171342573859095213_n

Ja det är sant. Efter tio år med denna soffa har Tomas nu, med sorg i hjärtat, beslutat sig för att han är redo för en ny soffa. Den soffa vi haft är den skönaste som någonsin existerat men den är gruvligt ful tycker jag och jag har velat ha en ny soffa kanske sedan jag kom hem till Tomas första gången (hehehhe förlåt soffan och förlåt Tomas den är jätteskön det håller jag med om). Ja så, vi har redan varit och köpt en ny soffa, och byggt ihop den. Så just nu har vi två soffor ståendes i vardis och jag vill påstå att vårt inte jättestora vardagsrum inte riktigt kommer till sin rätt i denna möblering. Eftersom det är cirka 2/3 fyllt av soff.

Så jag vill SÅ gärna ha någon som vill komma och hämta vår lille soffa och vår fåtölj så att vi kan slippa denna övermöblering.

 

Det var denna veckas vill ha-lista. Jubla nu över detta överjordiska (och även megakopierade) upplägg.

3 comments on “Veckans cravingzz”

  1. när vi köpte vår nya soffa så bokade vi även ikeas återvinning, så dom tog med sig vår gamla soffa… kostade 399:- men det var det värt för oss! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *