5fffedeff48a356fdab90bebbd6487ea 96e521440aaeda7a9485432c5f780ed3 ba336ac59971ba2a78ef8128e172b1b1

Måndag: Se inlägget nedan, och lägg till ringa en fixarperson för kropp och en för psyke. Och lägg till köpa servetter och mjölk till jobbet imorgon. Och titta på jordskott ikväll.

Tisdag: På tisdag ska jag jobba på dagen och cirkelfysa på kvällen.

Onsdag: Onsdag är också en jobbardag. Och så har jag inte mer än så planerat..

Torsdag: Torsdag skaaaa jaaaaag…….jooobbbbaaa! EN SÅDAN SURPRIS (läses sur pris). På kvällen ska jag rida <3<3

Fredag: Fredag är också eeeennnn…jobbardag. Alltså VILKET spännande liv jag har!! Sedan på kvällen ska jag iofs göra något roligt. Jag ska fira en kompis examen med laserdome och middag och kanske utgång.

Lördag: På lördag ska jag först spela in podcast och sedan…………………..ni kan aldrig ana……………….jobbbbbbaaaaa. Och det är de enda planerna jag har för lördag *slipsen i pannan*

Söndag: Söndag är helt planfri. Inget alls står i kalendern. Tomt. Blankt.

 

Hahaha alltså så onödigt inlägg för denna vecka eftersom jag knappt har något kuligt att berätta om alls. Men då får jag väl kämpa lite extra med att göra sånt där som bilderna ovan visar. Inte backa, inte falla in i vad som förväntas av mig på grund av mitt kön, inte må dåligt över hur mitt liv är jämfört med andras..osv. Xoxo och upp till kamp.

2 comments on “Veckans planer”

  1. Satt precis och deppade över hur obloggigt/opinterestigt/otumblrigt tråkigt mitt liv känns i ett trist studentrum och med studier jag är ganska omotiverad till, men nu fick ditt inlägg ned mig på jorden och ba: nu är det såhär, det kommer inte ändras av sig självt och bli en dans på rosor bara jag väntar tillräckligt länge i min deppgrotta, men jag har faktiskt möjlighet att ändra på det om jag tar mig i lillkragen och lyssnar mer på mig själv än på andra, som säkert menar väl med sina åsikter, men som kanske inte riktigt fattar vart jag vill styra kosan. Plus att ingen lever pinterestbloggtumblrigt, det är ju bara den sida de väljer att visa upp (och som de är bra på att visa och inspirera med, en kan ju bli jättepeppad av det också!)

    Inser nu att jag skrivit en megakommentar baserat på de tre sista raderna i inlägget, men för sjutton, fick ju ett moment of clarity. Tack för det och hoppas veckan blir bra!

    • Haha det var väl himla härligt att du fick ett moment of clarity pga de tre sista raderna. Det är så himla viktigt det där alltså! Hur mycket jag än vet om att ingens liv är som på blogg/insta/pinterest eller liknande så påverkas jag nå så jävulskt av det ändå och måste aktivt jobba för att försöka komma ner på jorden igen och inte känna mig deppig över det. Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *