Här kommer veckans planer fast i ny tappning. Utan en massa hetziga pinterestbilder för jag känner just nu att jag är fett mätt på pinterest. Jag känner mig inte inspirerad utan bara stressad över hur mitt liv/hem/öra/mat/kropp/utsikt…osvosv ser ut.

Nä denna vecka är det endast denna bild som får pryda inlägget:

Hahaha ja och typ det där är mina planer för veckan *konfettiregn* *svettas på förhand inför denna hetsvecka*. VK står alltså för Vår Klass och tiderna betecknar när föreställningen börjar. Så då kommer jag befinna mig på jobbet.

Saker som inte står uppskrivna men är planerade är ett eventuellt besök på landet på fredag-lördag, påskfirande på söndagen och det är det. Nä nu måste jag springa iväg för att hinna med allt som ska göras denna vecka………… ………. …….

2 comments on “Veckans planer ”

  1. Yrsa!

    Apropå din kommentar om Pinterest här ovan: Tack vare ditt ögonöppnande inlägg om att jämföra sig med bloggare, Pinterestbilder, Tumblrs etc så har jag (tillfälligt?) slutat läsa två av de bloggar jag följde slaviskt tidigare, bara för att känna efter om det fick mig att må bättre. Och det gjorde det! Jag tror faktiskt att mitt tänkande kring min egen tillvaro blivit aningen mer positivt sedan jag tog beslutet att inte klicka upp de där sidorna på ett tag… Så tack för insikten!

    Den här bloggen väcker visserligen också viss avund emellanåt, men den är samtidigt så ärlig med hur verkligheten kan se ut och öppnar upp för igenkänning och gemenskap på ett fint sätt. Det är sunt, fint och viktigt. Tusen tack! <3

    • Wow vad himla bra! Vad starkt av dig att sluta följa bloggarna också, det må låta larvigt med att sluta upp att följa bloggar men att bryta en vana är verkligen inte det lättaste. Heja dig! Och tack för dina fina ord <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *