Okej här kommer ett inlägg med denna veckans planer, mest för min egen skulle i vanlig ordning eftersom jag känner att jag har noll koll

tumblr_inline_nko46zx7zi1r79k32

Måndag: idag är det måndag och idag har jag redan gjort det mesta som står på min todo-lista. Det jag har kvar är att jobba kväll.

Tisdag: Imorgon ska jag försöka ta mig upp innan klockan slår åtta, det är en utmaning för lille mig vettni. Sedan ska jag cirkelfysa klockan 12. Efter denna andra utmaning för dagen ska jag träffa min systeryster innan det är dags för ännu en kväll av jobbande.

Onsdag: På onsdag ska jag ha en frukostdejt med min lilltjomp på Nytorget 6. Jag såg att de fått in fattiga riddare på menyn!!! MÅSTE ÄTAAAA FATTIGA RIDDAREEE. Sedan på kvällen ska jag och Tomas på ännu en dejt! Vi ska nämligen på förhandsvisning på Pitch perfect 2! PEPPEN!!! EN sån härlig dag!

Torsdag: Torsdag dag är lite oklar fortfarande. Men kvällens aktivitet är superduper kuli, för jag ska nämligen rida TVÅ gånger! Så himla mys. En omgång hoppning och en omgång dressyr. Och när jag hoppade nu i torsdags var det så himla kul! Så jag ser fram emot hoppningen!

Fredag: Fredag är ett helt oskrivet blad i min kalender. Men jag har kastat ut en krok för en kompisdejt så får vi se hur det blir med det. Men jag skulle i alla fall vilja göra något, och suga musten ur maj-månad som jag Ä L S K A R.

Lördag: På lördag är det enligt ryktet den stora loppisdagen. Även om jag är sämst på att shoppa på loppis är det ju onekligen en mysig lördagsaktivitet. Jag och Tomas ska också på klipphäng på lördagen. En tokig kompis vill ha bikinihäng i Fredhäll………..bikini??? Okej men nej. Men häng är ju härligt så det blir häng utan bikini i Frehäll. Sedan på kvällen ska jag spela in pod med podgänget, och sen äta middag och dricka bubbel med min kompis Carro och kanske också min kompis Cissi som kommit hem från andra sidan jorden då. TJOHO.

En så himla späckad lördag!

Söndag: På söndag ska jag jobba, och behöver vara på jobbet rätt tidigt för att öppna dörren för några som hyrt lokalen. Sedan ska jag också försöka hinna med att svänga förbi en brunch.

Over all kan detta bli en bra vecka, med mycket aktivitet så som sig bör en vårmånad i Sverige. Hoppas på stabilt psyke också så kommer det nog att bli topp!

2 comments on “Veckans planer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *