0d22a018d6a4b0ae882d946ca88593a4 4b7f225ccf6b307213adad1869b6cb14 64b4d590de9d1a47f25494912815d2d5

Ny vecka, ny planering. Denna vecka är den första veckan jag inte jobbar på Galeasen, för sista föreställningen spelades igår så nu är det slutt på det. Lite tråkigt lite skönt.

Måndag: Idag har jag suttit och frusit på ett fik och gjort ett grupparbete, och nu är jag hemma en liten snutt för att plugga lite mera och sedan ska jag svida om och GÅ PÅ GALA!!! Tjoho! Josefin ska ta med mig på mama-galan och jag är så phepppppp. Älskar galor. Efter galan ska jag försöka att ha noll skärmtid när jag kommer hem och istället gå och lägga mig i sängen och läsa och sova för jag är så förbenat trött och vill att min kropp ska komma ifatt sig själv lite.

Tisdag: Imorgon ska jag gå i skolan hela förmiddagen. På eftermiddagen ska jag åka hem och lämna av mina små krejjer och sedan hjälpa min tvilingsystra och hennes sambo att flytta.

Onsdag: Onsdag är också en skoldag, både för och eftermiddag går jag. Men jag fick också en tid hos samtalsterapeuten 9.15 så jag kommer missa en del av förmiddagens seminarium. Så kan det gå. Eftersom jag ska vara i hökis 9.15 då så hinner jag också klämma in en snabb frukostklubb reunion 08.00 på Ilcafé. Lyxigt så det förslår. Ja sen är det samtalsterapeut och skola och så yoga på kvällen i vanlig onsdagsordning.

Torsdag: På torsdag är det ett extrainsatt seminarium för de som vill, och det är inte så att jag jättegärna vill men jag känner att jag kanske borde. Så det kommer jag kanske att gå på….om jag vill. Detta är på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag plugga och sedan åka och rida.

Fredag: På fredag ska jag förhoppningsvis yoga på morgonen, och sen är det en helt öppen dag rent aktivitetsmässigt. Senast på fredag ska jag också få mitt betyg från naturvetenskapen (!!!) omgomgomg. Så spännande!

Lördag: lördag är en jobbdag på HM och sedan födelsedagsfestligheter på kvällen.

Söndag: Söndag ska jag också jobba på HM och sedan gå på HUNGER GAMEEEEEEES!!! WOHOHOOOHOOO.

 

Bubblare: någon gång under veckan ska jag få in en badmintonmatch med Linso. Jag har också pratat med tre andra vänner om att klämma in någon dejt, men jag ser ju nu att det är rätt packat av aktivitet :/// men någon kanske kan klämmas in i alla fall..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *