102b0438ff880ef327ba0086c7e602f4 0640d74ff3791b292a8435a2c0aa8a81 ba3e208864e54a8f09b9ef3ee6533e8f df20028097f12176c4499b794be67aa8

Dags att redogöra lite (kanske mest för mig själv…hehe) för vecka 4:as planer.

Måndag: ja detta är ju idag. Och idag har jag ju suttit och ”jobbat” med Josefin hela dagen. Har faktiskt kommit en bra bit på bröllopsinlägget så det borde komma upp under morgondagen. Snart ska jag dra mig hemåt och städa lite, för ikväll kommer Anna och Ludde hem till oss för att spela in en podcast!! Tjohotjoho. Tacksomfans femtionde pod!!

Tisdag: Imorgon ska jag börja på mitt nye jobb. Det är fortfarande lite oklart med tiderna och så, men jag ska komma in på ett möte för att gå igenom vad jag ska göra lite mer precis och hur arbetet kommer gå till osv. Efter detta kommer jag kanske vara tröttis men tänkte försöka träna mina sjukgymnastikövningar ändå för att få lite fart i ryggen och inte ha ont.

Onsdag: På onsdag kommer dagen att inledas med en frukost på Nytorget 6 som jag och Tomas ska gå på. Vi ska fira min examen (igen….hehhe). Sedan är dagen lite oklar för det hela beror lite på. Jag ska eventuellt till min samtalsterapeut en sista gång och sedan ska jag yoga på kvällen.

Torsdag: På torsdag kommer jag vara på teatern för det är genomdrag på pjäsen som snart har nypremiär. Sedan ska jag rida på kvällen.

Fredag: På fredag är ÄNTLIGEN ett av mina favvoyogapass igång igen, 8.00 i ringen. Så detta planerar jag att inleda dagen med. Jag har saknat det så! Sen ska jag jobba, men jag vet inte riktigt hur och när och var.

Lördag: Lördag blir en himla härlig dag. Först ska jag på Berns asiatiska på brunch (MMMMMMM PEPPPEN PÅ DETTA!!! EFTERRÄTTSBORD!!!!!!) och sedan ska jag, Tomas, Vilda och Ville gå på en föreställning som jag och Tomas fick i present av Vilda och Ville. Efter föreställningen ska vi bli bjudna på middag också. Alltså vilken dag! Riktigt mycket carpe-möjligheter.

Söndag: På söndag är det genrep på föreställningen som har nypremiär den 27:e (alltså på tisdag). Så då kommer det vara publik på plats, och så är självklart även jag på plats. Så större delen av dagen kommer jag jobba. Sedan hem till två kompisar eventuellt och äta middag.

Allt som allt verkar detta bli en riktigt bre vecka från alla håll och kanter sett. Jag är så peppad på att ta mig an denna vår!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *