IMG_0417.JPG

IMG_0416.JPG

IMG_0415.JPG

Måndag betyder veckoplanering för den kommande tiden. Så here we go. Nyttigt att få en liten plan för mig själv liksom. Välkommen in i min kalender.

Måndag (idag om ni inte visste det): idag har jag ju tränat, och nu sitter jag på jobbet och väntar på att första akten ska ta slut. Jag kommer nog vara kvar på jobbet till typ åtta kanske. Sedan bara hem och värma mina föttingar.

Tisdag: imorgon är dagen D. Då blir det jobb hela dagen lång. Och jag vet inte riktigt vad jag kan berätta om det så jag säger inget så har jag inget sagt.

Onsdag: på onsdag ska jag kvällsjobba så jag har en ledig förmiddag att hitte på något kuligt på. Kanske bestämmer träff med en kompis eller nåt sånt kuli. Sedan jobb hela kvällen till sent sent. Jag missar mitt favvoyogapass :'(

Torsdag: på torsdag är det ingen föreställning så då jobbar jag kanske lite hemifrån, eller så åker jag till teatern det har jag inte riktigt bestämt ännu. Jag hoppas på en ffk-träff (frilansfrukostklubb) med Josefin, Carro och Cissi och så ska jag försöka få lite tvätt gjord pga börjar få slut på strumpor. Och sedan på kvällen ska jag äntligen rida igen <3 Fredag: fredag är föreställningsdag! Klockan ett börjar den då så jag kommer jag vara på teatern på dagen, men jag ska försöka hinna klämma in ett yogapass på morgonen först.

Lördag: lördag är lögardagen då ska jag tvätta mig. På kvällen ska jag på fiesta med 70-talstema! Tjoho. OBS OBS Yrsa du måste fixa utstyrsel till detta tidigare i veckan kom ihåg.

Söndag: på söndag är det julgransplundring hemma hos Tomas mami och papi med pizza i mängder.

Japp det var min vecka det. Rätt okej kul men också rätt lugn. Tror det blir bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *